reklama

Grudzień 2011

reklama
klejna szmata jaki żal no nie wierzę...
dziewczyny kilka dni temu w mojej rodzinnej miejscowości ktoś podrzucił dziecko do piwnicy UWAGA dziewczynka ważyła 1 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mimo mrozu i pewnie tego że szybko ją znaleźli żyje a jej szanse z dnia są coraz większe matki jeszcze nie znależli...boże jak to dziecko chce żyć a taka Qrwa je wyrzuciła:( no nie rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

a ile kobiet nie może mieć dzieci :-(:-(:-( a takie .... odbierają to co najpiękniejsze, życie!!!
i dla mnie nie ma wytłumaczenia, że to z biedy... są przecież okna życia

Inka-dokladnie tak,kurcze jak nie chce tego dziecka ,to niech odda do szpitala!!! lub do odpowiednich służb,nie jedna rodzina bezdzietna by sie takim malenstwem zajeła,kochała jak swoje.

taaa firanka o tym właśnie mówię...mieszkałam w Boruji Kościelnej 16 lat i powiem Wam co jest dziwne tą dziewczynkę podrzucono w domu w którym wejście do piwnicy jest od podwórka ktoś kto nie znał tego domu nie mógł tego wiedzieć bo zazwyczaj ludzie wejście mają do piwnicy w domu no nie? a to zwykły dwupiętrowy dom jednorodzinny...dziewczynka ma na imię Agnieszka i z dnia na dzień jej szanse na przeżycie jest większe...myślę że kobieta która ją urodziła chodziła pokryjemu wciąży na przykładzie naszej koty wiemy że nie u wszystkich ciąża jest mega widoczna (kota w ciąży miała figurkę jak ta lala:)) znam w tej wsi wszystkich i wydaję mi się że ta osoba raczej była przyjezdna bo w takiej wsi sama jeszcze nie wiesz że jesteś w ciąży a już wszyscy trąbią dookoła

wiecie, że po tych wszystkich tragediach zaczęłam bardziej doceniać cud macierzyństwa, że udało mi się wydać na świat cudownego syna i nie mogę uwierzyć, że ktoś jest w stanie odebrać takiej bezbronnej istocie życie!!!
czasem już nie mam siły i złoszczę się na Małego :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak awanturuje się godzinami ale teraz gdy śpi sobie przytulony, taki spokojny i bezbronny to sama się złoszczę na siebie, że mogło mi brakować cierpliwości... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
matka kocha bezgranicznie, prawdziwa matka a nie takie .... jak te morderczynie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry