reklama

Grudzień 2011

dla mnie ona jest głupią suką i sama najchętniej wymierzyłabym jej kare...
jaką trzba być wyrachowaną dzi*ką żeby wodzić za nos policję i kłamać w żywe oczy przed kamerami!!!!!!!!!!!!! normalnie mam taką ku*wice przez tą kobiete że nie macie pojęcia! co za szmacisko

reklama
Hej laseczki,

Widze ze dyskusja wrze na temat Madzi.... tez jestem w szoku i nie moge w to uwierzyc jak mozna tak postapic z malenstwem?!! Boze serce mi sie kraje ,dzis o 5 rano jak karmilam małego to mowili w wiadosmciach z ostatniej chwili ze malutka nie zyje:szok:poryczalam sie ja bobr:-(wszystko wyjdzie na jaw za klika dni , zobaczymy po ogledzinach.

A tak z innej beczki moj mały niesforniaczek nie spi od 5 rano:szok:kompletnie sie dzis nie wyspałam ,spałam 3 godz zazdroszcze tym mama co maluszki spia po 6-7 godz.Pije kawke bo oczy same mi sie zamykaja.
Czy u was maluszki sie strasznie ślinia?Alankowi nawet odbija sie slina i nie nadaza polykac i ulewa 3 godz po posilku...:eek:

Co za suka, tylko rano się obudziłam i włączyłam TV czy coś wiadomo o o Madziuli a tu takie wiadomości. Nie wierzę, że to był wypadek. Pewnie zrobiła to z premedytacją. Biedny mały Aniołek, a tej Qrwie jeszcze pomoc psychologa dają z naszych podatków. Co za kobieta zbeszcześcić zwłoki własnego dziecka. Moim zdaniem Madzia mogła jeszcze żyć po upadku, wszystko wykaże sekcja zwłok.

Ostatnia edycja:
Madziunia już jest po tej lepszej stronie życia. Takie miała ufne spojrzenie i była radosnym dzieckiem z tego co pokazywali :-(ech. Dla mnie od samego początku podejrzany był Bartek, bo on jakoś tak za spokojnie relacjonował to wszystko. Jest facetem ok, ale mimo wszystko. Rutkowski nie podejrzewał ojca dziecka że niby sprawiał wrażenie zaskoczonego ale kto go tam wie. Myślę że teraz dziadkowie są wściekli że zgodzili sie na reportaż w Uwadze, bo pokazali twarz.

Dziewczyny myślę że już czas i pozwalam sobie założyć nowy wątek gdzie będziemy wpisywać wagę i wzrost naszych Maluszków. Jak sie nie przyjmie to zawsze można wywalić nie wiem tylko czy z komentarzami czy bez ? Niby wpisujemy takie wieści do wątku "wizyty u lekarza" ale ja osobiście bym wolała oddzielnie. Z czasem dojdzie nam wpisywanie cm stópek i nr buta;-)

Phelania- moja na razie sie nie ślini, ale nadal ulewa i to dużo

H
Czy u was maluszki sie strasznie ślinia?Alankowi nawet odbija sie slina i nie nadaza polykac i ulewa 3 godz po posilku...:eek:

oj tak, Kuba się tak ślini, że ho hooo, jak leży na brzuszku, to aż mu leci z buźki :)
śmieję się, że może za chwile zacznie ząbkować!

sprawa małej Madzi mnie niesamowicie przybiła :( rano poszłam pod prysznic, wracam do pokoju, a M. ze łzami w oczach mówi, że znaleźli jej ciałko... Ja do końca wierzyłam, że jednak malutka jest u dobrej kochanjącej rodziny. Biedna, mam nadzieję, że jest jej już dobrze i ciepło :( oczywiście już mi łzy lecą po policzkach.

O 16.30 chrzcimy Kubusia. :)

reklama
Hej:-)
Widzę, że będzie dużo chustowych mam..i do tego chustowych w podobnych kolorach:tak::-p..
Ale zimnica, ja już chcę słoneczną wiosnę!!!!
Kota, spokojnych chrzcin i udanej imprezki:-D
Madzia
[*]
[*]
[*]..straszne..w takich przypadkach ja też jestem za karą śmierci!!!!:-(
Miłego weekendy dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry