• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2011

jeszcze półtorej godziny temu mówilam, że kolejny co ma parcie na szklo mówi że ciało się znajduje w jakis budynkach po budowie mówię o jasnowidzu...Qzwa, gośc miał rację

reklama
mamoOskarka ja już kiedyś oglądałam program z tym Jackowiskim i w wielu przypadkach naprawdę potrafił wskazać przybliżone miejsce zwłok!! ma facet dar...
szkoda że przydaje się w takich sytuacjach!!

Sosnowiczanka
to było gdzieś w okolicach torów, jakieś 1,5km od miejsca gdzie początkowo szukano ciała

Ostatnia edycja:
Sosonowicznka, gdzieś przy torach kolejowych około 1-1,5 km. od miejsca jakie pokazała Rutkowskiemu. Matka i zaprowadziła do jakiegoś opuszczonego budynku gdzie w "załamaniu ściany dzieciątko zostało zasypane sterta gruzu :((((

Inka, ja do tej pory nie wierzyłam w jakieś tam jasnowidzenie...

Przepraszam zwracam honor

][/B]

Inka, ja do tej pory nie wierzyłam w jakieś tam jasnowidzenie...

Przepraszam zwracam honor

też zawsze byłam sceptycznie do tego nastawiona ale po tym programie- bodajże "jasnowidz czy Wizjoner" po części zmieniłam zdanie.
ten
facet był zapraszany nawet do Japonii i tam rozwiązywał sprawy morderstw, zaginięć... sprawy zdałoby się beznadziejne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry