reklama

Grudzień 2011

reklama
Lysa, Kuba dostał głównie kasę, od chrzestnego taką srebrną grzechotkę z grawerem, a od chrzestnej złoty łańcuszek z krzyżykiem i oprócz tego troszkę ciuszków od każdego z gości (co mnie cieszy niesamowicie, bo nie muszę robić zakupów ubrankowych hehe)

Mamcia super stronka, dziekuje Ci za nią:) Sama tez czasem usypiam Alanka suszarką:-D
Agapa 100 lat dla was
Dorcia gdyby moje dziecko spalo tyle godzin to byla bym bardzo szczesliwa bo ja z natury spioch jestem, tak wiec Ty sie ciesz po prostu.
Kota fajnie ze Ty tez juz po chrzcinach i milo ze strony gosci ze Ci ciuszkow przyniesli. Chodzenie po sklepach Cię ominie.
Papayka a jak oczko twojego maluszka? Ropieje nadal czy moze przeszło?
Mamcia skąd ty te stronki wynajdujesz? :-) Takiego chudzielca jeszcze nie widzialam:szok: Ohyda.

Ostatnia edycja:
hejka!
dziewczyny dzieki za kciuki, strasznie mi miło:):) i z gory przepraszam zdazylam ciut poczytc ale to tyle..
donoszę że podróż nam minęła świetnie!!!
mała przespała całą drogę i pobyt w krk nwet nie chciałą cycka w restauracji i potem po dordze musialam dac mm zeby nie stawac, wiec dojechałam z cyckami całymi w grudkach, i mała płakała jedzac bo jej tak leciało, ale juz sytuacja opanowana:) dobrze ze wzielam laktator.
Natomiast Kamil z całej drogi przespał 20 min. w knjpie był super, zjadł frytki i miesko i się bawił, gorzej było na koniec jazdy bo mielismy problem z podjazdem pod gore i musialam wysiasc pomoc a on w ryk bo sie obudzil i wystraszył.

Ale i tak sama z nimi bym się nie zdecydowała jechac pierwszy raz a tak teraz juz wiem że w razie pilnej potrzeby mogę spokojnie jechac!!

mamacia masakra jakaś te 50 cm w tali:baffled: a jak ona w ciąży by chodziła ZASTANAWIA MNIE:szok:
dorcia zazdroszczę !!!takiego aniołka
dobrej nocki, spokojnej mamusie!!!:tak:

Moje Malenstwo nareszcie usnelo więc i ja mogę się kłaść,jutro biegania po urzędach i w końcu odbiore becikowe,które i tak pewnie pójdzie na szczepienia!
Po namyśle zdecydowałam na 6w1 i pneumo ale dopiero po 6mcu! Jutro tez będę wiedzieć ile mnie to wyniesie bo szef mojego M ma kilka aptek w mieście i ma zrobić nam dobra cenę! Wtedy ewentualnie meningo doborze,bo Rota chyba odpuszczam!

hej:-)
u nas nocka jak nigdy... zasnal o 21, potem okolo 3 sie obudzil i kolejny raz o 7.... jestem w szoku, ale nie chce sie cieszyc na zapas, bo to pierwszy raz nam sie zdarzylo....;-)
Sosnowiczanka, oczko nam sie "naprawilo"...;-)
Asko, super, ze podroz sie udala!:tak:
Od tego czytania w necie roznych porad mam juz metlik w glowie... Np. czytalam zeby dawac herbatke z kopru, a pediatra powiedziala, ze herbatka nie pomoze, a moze zaszkodzic.... I badz tu madry i pisz wiersze....:-(
Nie wiem jak wy, ale ja mam problem z czasem w tym sensie, ze planuje wizyte u dentysty i fryzjera i nie wiem jak sie umowic, zeby to byla dobra godzina, tzn, zebym mogla zostawic malego najedzonego i przebranego np z babcia.... chyba w tej kwestii nie znajde dobrego rozwiazania......
Tym bardziej zdolowalo mnie to, ze probowalam sciagac mleko laktatorem (do zamrozenia, na pozniej) i okazalo sie, ze po 30 min z obu piersi sciagnelam tylko 60ml....:szok:
Milego dnia!

papayka- też mam ten problem że nie wiem kiedy do dentysty, bo tu musze sie zgrać z malutką i z dentystką :eek:
asko- ale Ty obrotna i odważna mamuśka jesteś, szczerze podziwiam !

Kasia nockę przespała całą, ale zasnęła dopiero przed 24tą. Cały czas chciała cycka i dziś też zapowiada sie podobny scenariusz. Może to ten słynny skok rozwojowy :-p

Mam pytanie techniczne i może takie bardziej na forum fotograficzne ale szukać mi sie nie chce. Może któraś z Was zna sie na tym czy w aparacie kompr. najlepiej ustawić małą, srednią, czy wysoką ? kompr. to podejrzewam znaczy kompresja

reklama

Inka
- ja mam niedługo urodziny i sobie obiecałam fryzjera, bo nie mogę na siebie patrzeć. A zawsze mówiłam że nie będę zaniedbaną mamuśką.. :baffled:
Najadłam się strasznie, ale cóż jak apetyt wilczy. Mały teraz usnął a ja czekam na M. Może trochę ze mną pogada dziś, bo ostatnio albo go nie ma a jak jest to jest zmęczony.. Niestety ja też.

tak...ja tez sobie to obiecywałam, a jest jak jest:-( farba stoi od 3 tyg i nie mam kiedy jej nałozyc, bo musiałabym miec z godzine dla siebie , a to trudne do zrealizowania...a wieczorem padam spać o 21-22:-(

Wczoraj mieliśmy dzień gości- tzn jedni zapowiedziani, a dwóch nie ...wymęczyłam się strasznie. Dostaliśmy pampersy...rozm.2, jak my od 2 tyg na 3 lecimy ...no nic muszę je szybko zużyć.

Zaraz ruszam na badanie bioderek i szczepienie. Wybrałam 6w1, na nic więcej nie szczepie , na pneumo zaszczepię raz jak będzie starszy.
Ciekawe ile bąbel waży:tak:

Miłego dnia mamusie- nie dajcie się sterroryzować maluchom:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry