reklama

Grudzień 2011

Żabcia, temp. do 38 jest ok u takich maluchów, ale powyżej już trzeba do lekarza jechać. U nas wczoraj Kuba takie 2 mega kupy zrobił, masakra, po szyję mu wyleciały z pampka :angry::no: i to podczas karmienia, więc wyobraźcie sobie, że moje spodnie również nadawały się tylko do prania... no i jego uśmiech i zadowolenie po zrobieniu takiej kupy - bezcenne!

reklama
żabcia, temp. Do 38 jest ok u takich maluchów, ale powyżej już trzeba do lekarza jechać. U nas wczoraj kuba takie 2 mega kupy zrobił, masakra, po szyję mu wyleciały z pampka :angry::no: I to podczas karmienia, więc wyobraźcie sobie, że moje spodnie również nadawały się tylko do prania... no i jego uśmiech i zadowolenie po zrobieniu takiej kupy - bezcenne!
:-d:-d:-d

Hej Kochane!
Niestety nie karmie już piersią-nerwy i stres wypaliły mi pokarm... Przeszłyśmy na butle. Sara je MM Bebilon Comfort 1 ma po tym mleczku super bąki:-) i nie boli ją brzuszek. Za to zaczęło się ząbkowanie…Od kilku dni Sara ciągle płakała,a ja nie wiedziałam o co jej chodzi…Dopiero dzisiaj zauważyłam,że ma rozpulchnione dziąłsełka i wyrzeźbione takie dwa miejsca na ząbki.Wspomagamy się Viburcolem (po nim może spać) i żelem przeciwbólowym,który wmasowywuje w dziąłsła.
Synkowi ząbki wyszły gdy miał skończone już 3 m-ące,a Sarze wcześniej.
Przepraszam,że nie mam jak i kiedy napisać do Was,z Wami,ale ciągle jestem w biegu i rzadko jest chwila by usiąść...
Ściskam Was i Wasze Kochane Maluszki
Buziaczki
Buziam

Mam problem techniczny. Jak wchodze na BB to strona otwiera mi sie taka duza i zeby przeczytac całą linijke tekstu to musze przejechac myszka z lewej strony na prawą i potem znowu na lewą i tak caly czas, co jest troche uciazliwe. Moze wiecie jak przywrocic jej normalny rozmiar?

Mła ja wiem,tylko wrzuciłam mamieOskarka bo pytała...a tamten wątek zakładałam ja sama ;-)

Kur wa wpadnę w szał za chwilkę...wczoraj odebraliśmy auto od mechanika...skasowali Nas 4 stówy i dzisiaj znowu immubilaizer nawalił...ja pier dolę to do chrztu pojedziemy albo wózkiem,albo taksówką...świetnie po prostu świetnie...

Ostatnia edycja:
reklama
Firanka, trzymam kciuki za udaną imprezę i oby stresu było jak najmniej, zwłaszcza z takich powodów jak samochód :)

Gosia, gratuluję udanej wizyty :) Powiedz mi Kochana, czy na to usg dostałaś skierowanie tak dla zasady, czy były jakieś pecjalne powody? Ja byłam u doc w drugim tygodniu i dostaliśmy tylko skierowanie na usg brzuszka. Nawet nie wiem, kiedy mam iśc z małą kolejny raz do kontroli....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry