reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej:-)
MamaOskarka, Kota pewnie była w Rybniku w Plazie;-):-) Ja tam też lubię jeździć, choć już nie tak często, jak za panny - wtedy miałam dużo bliżej. A w "Twojej" Plazie jeszcze nigdy nie byłam, choć mam właściwie niedaleko:szok::-)
Kota, gratki udanych zakupów;-)
Ewka, ja mam obie córcie, które lubią chłodek, ale za to gorąco kąpiel i gorące napoje..:-)
Phelania, jestem ciekawa Twojej nowej fryzurki, czekam na foty po fryzjerze:-)
Żabcia, to pospałaś:-) Super:tak: Oby więcej takich nocek..

ewka mój Maciuś ma zimne rączki prawie cały czas chyba że tak jak Phelania przykryję mu rączki kocykiem tą są ciepłe, ale mój mały nie lubi mieć przykrtych rączek i zaraz je wyciąga na wierzch wczoraj to miał takie sopelki że siedział w łapkach.

Dziewczyny co do temp i zimnych raczek u dziecka to mi położna powiedziała ze to nie jest wyznacznikiem czy dziecku jest zimno,bo w raczkach i stopach ma słabo rozwinięty układ krwionosny,słabe krążenie i stad są chłodne! Ja temp sprawdzam na karku. I wiele razy okazało się ze Mały jest spocony,zgrzany a rączki zimne!

A ja siedzę wlasnie na fotelu u fryzjera i doprowadzają się do porządku!
Jesli chodzi o farby to ja i moja fryzjerka odradzamy palett! Może i dobrze kryje kolor i siwe ale masakrycznie niszczy włosy,tzn wzera się w nie i uszkadza i pózniej jest ciężka do ściągnięcia! Ale to kwestia gustu!

Miłej niedzieli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry