klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
inka, ja mam instrukcje wiązania w formie papierowej, więc bezpośrednio na maila nie da rady posłać, bo nie mam skanera,ale myślę, że pomocna będzie ta ze strony lennylamb...posyłam linki
Wiązanie na boku - LennyLamb.com
Kołyska - LennyLamb.com
Plecak "Chest Belt" - LennyLamb.com
i tu jeszcze sporo instrukcji
chustomania Instrukcje (edit: podpisuję się pod radą Mła, że ta strona jest równiez godna polecenia ;-))
...znajdziesz tam równiez to podstawowe wiązanie "Kieszonka" to jest te w którym dzieci w wieku naszych bobasów najlepiej nosić i chyba najwygodniej
Kota ja równiez swego czasu farbowałam włosy na kolor "mlecznej czekolady", albo wg mnie "kawy z mlekiem"...super u mnie się sprawdził kolor ROZGRZEWAJACY IMBIR z Palette, tani jak barszcz, a ładnie kryje i włosy super się błyszczą...trzymałam ją nałożoną jednak krócej niz podaja w instrukcji, bo tylko 25 minut, zeby kolor nie wyszedł za ciemny ( miałam przed tym farbowaniem włosy rozjaśniane - jasny blond) http://www.drogeria-uroda.pl/produc...lor__gloss_ginger_girl_70_rozgrzewajacy_imbir .
Ja polecam
Wiązanie na boku - LennyLamb.com
Kołyska - LennyLamb.com
Plecak "Chest Belt" - LennyLamb.com
i tu jeszcze sporo instrukcji
chustomania Instrukcje (edit: podpisuję się pod radą Mła, że ta strona jest równiez godna polecenia ;-))
...znajdziesz tam równiez to podstawowe wiązanie "Kieszonka" to jest te w którym dzieci w wieku naszych bobasów najlepiej nosić i chyba najwygodniej
Kota ja równiez swego czasu farbowałam włosy na kolor "mlecznej czekolady", albo wg mnie "kawy z mlekiem"...super u mnie się sprawdził kolor ROZGRZEWAJACY IMBIR z Palette, tani jak barszcz, a ładnie kryje i włosy super się błyszczą...trzymałam ją nałożoną jednak krócej niz podaja w instrukcji, bo tylko 25 minut, zeby kolor nie wyszedł za ciemny ( miałam przed tym farbowaniem włosy rozjaśniane - jasny blond) http://www.drogeria-uroda.pl/produc...lor__gloss_ginger_girl_70_rozgrzewajacy_imbir .
Ja polecam
Ostatnia edycja:
nie wiem czy ja tez nie zakupie
Bylam na wizycie u hematologa -w odpowiednim watku,niestety gastrolog przeszedl nam kolo nosa bylismy umowieni w tamtym tyg,ale caly odzdział zamkneli bo jakas bakteria sie wdała
Jutro mamy alergologa i dermatologa zobaczymy co powiedza.
placze i skrzeczy podchodze do łóżeczka a on sie do mnioe smieje
Tak piszecie o kolorach włosów -dziewczyny robie przełom