reklama

Grudzień 2011

inka, ja mam instrukcje wiązania w formie papierowej, więc bezpośrednio na maila nie da rady posłać, bo nie mam skanera,ale myślę, że pomocna będzie ta ze strony lennylamb...posyłam linki
Wiązanie na boku - LennyLamb.com
Kołyska - LennyLamb.com
Plecak "Chest Belt" - LennyLamb.com

i tu jeszcze sporo instrukcji
chustomania Instrukcje (edit: podpisuję się pod radą Mła, że ta strona jest równiez godna polecenia ;-))
...znajdziesz tam równiez to podstawowe wiązanie "Kieszonka" to jest te w którym dzieci w wieku naszych bobasów najlepiej nosić i chyba najwygodniej

Kota ja równiez swego czasu farbowałam włosy na kolor "mlecznej czekolady", albo wg mnie "kawy z mlekiem"...super u mnie się sprawdził kolor ROZGRZEWAJACY IMBIR z Palette, tani jak barszcz, a ładnie kryje i włosy super się błyszczą...trzymałam ją nałożoną jednak krócej niz podaja w instrukcji, bo tylko 25 minut, zeby kolor nie wyszedł za ciemny ( miałam przed tym farbowaniem włosy rozjaśniane - jasny blond) http://www.drogeria-uroda.pl/produc...lor__gloss_ginger_girl_70_rozgrzewajacy_imbir .
Ja polecam

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuję Wam BARDZO za @!!!pierwsza próba średnio udana bo Maluszek był głodny i zaczął płakać ale dla mojego kręgosłupa to było zbawienne więc muszę go nauczyć noszenia w chuście!

Hej dziewczynki,

Kurcze reklamy narobiłyscie z ta chusta :-Dnie wiem czy ja tez nie zakupie :tak:Bylam na wizycie u hematologa -w odpowiednim watku,niestety gastrolog przeszedl nam kolo nosa bylismy umowieni w tamtym tyg,ale caly odzdział zamkneli bo jakas bakteria sie wdała:szok:Jutro mamy alergologa i dermatologa zobaczymy co powiedza.

Dzis maly dał mamie troszke pospac ,spał od 20 -1.30:-Dale za to od godz 5 rano zaczyna sie cyrk,:confused2:placze i skrzeczy podchodze do łóżeczka a on sie do mnioe smieje:-Dpoprostu nie chcialo mu sie spac i musiał jakos zwrócic na Siebie uwage,tylko szkoda ze o tej godz:sorry: Tak piszecie o kolorach włosów -dziewczyny robie przełom :tak:przez 10 lat farbowałam sobie włosy na jaśniutki blond platyna,wywnoiskowałam ze chce jakąś zmiane i juz jestem zdecydowana na ciemny braz,mleczna czekolda ale tak sie boje jak cholera:tak:Mam ciemna oprawe oczów i i ogólnie mój naturalny kolor to brunetka,to bedzie szok ale wydaje mi sie nie bedzie zle.A niestety moje włoski sa juz tak zniszczone i wolaja o pomoc , we wtorek o 10 mam fryzjera napewno wstawie foteczke:tak:

Phelania, to ja uważam ze ta farba która polecałam wyżej jest dla Ciebie...własnie na blond włosach wychodzi bardzo ładny kolor (mleczna czekolada), taki jak na opakowaniu, ale trzeba go trzymac krócej niz jest napisane w instrukcji. Z tym ciemnym brązem uważaj, bo może wyjśc u Ciebie czarny. Ale generalnie fajnie jest cos czasmi pozmieniac z imagiem, ja długo nosiłam długie czarne włosy, teraz mam krótkie blond, takze zmiana równiez diametralna.

ja też należę do kobiet, które często zmieniają fryzurę :) naturalnie jestem szatynką (lub nieco ciemniejszą blondynką jak kto woli) :) teraz mam na włosach orzechowy brąz, ale już mnie nosi, żeby coś zmienić, właściwie przez długie lata miałam długie blond włosy (bardzo jasny blond), 2 lata temu bardzo asymetrycznie obcięty bob w kolorze najpierw melcznej czkolady, później platynowego blondu (nad jednym uchem niemal wygolona byłam na łyso, a z drugiej strony włosy sięgały mi troszkę za brodę), teraz znów zapuszczam włosy i stawiam na naturalne brązy.

właśnie wróciliśmy z Plazy, mały był z nami na wcieczce i większość czasu przespał :) ja jestem mega zadowolona, kupiłam sobie w końcu jeansy, które super na mnie leżą, bo po porodzie biodra jednak są nieco szersze, niż były.

U mnie super nocka wyspałam się że ho ho :-) Maciulek poszedł spać po 23 i wstał dopiero po 5.30 zjadł i dalej poszedł spać do 9.20 i jestem bardzo dumna bo młody zaczął sypiać w łóżeczku tyle że musi się kręcić karuzelka z samymi światełkami :-) Teraz Maciulek znowu śpi o dziwo znów w łóżeczku, a jak wstanie zje to jedziemy na zakupy :-)
Co do fryzur to ja od długiego czasu tylko podcinam końcówki i cieniuje ale teraz zastanawiam się czy nie zrobić sobie grzywki bo tak to mam na bok ale troszeczkę boję się jak będę wyglądać, a co do farbowania to na palcach mogę policzyć ile razy miałam pofarbowane heh ze 4 z tym że 3 to szamponetki i raz normalnie na jasny brąz 5 lat temu a teraz trzymam się swojego naturalnego blond kolorku bo bardzo go lubię.

Dziewczyny czy to jest normalne że jestem 8 tyg i 4 dni po cesarce i nie dostałam miesiączki nie karmie małego piersią już prawie 5 tygodni.

Pozdrawiam miłej niedzieli :-)

Ja tez się wybieram do fryzjera w tym tyg ale jeszcze się zastanawiam
co robić:-)
czy któraś z Was ma dziecko zmarzlucha? Zu ubrana w rajstopy, skarpety i spodnie polarkowe z dresu potrafi szczękolić wargą. W mieszkaniu mam ok 21-22stopnie. Jak jej ściągnie czapkę to od razu ma czkawke.

reklama
Żabcia, ja jeszcze nie skończyłam połogu :confused2: cały czas brudzę i to zbyt mocno, żebym sobie mogła na wkładki pozwolić:sorry:
Kurczę zastanawiam się jak długo jeszcze.
Wczoraj zauważułam, że pod skórą koło cięcia mam zostawione szewki :szok: Zastanawiałam jak to możliwe skoro szew po cięciu to w zasadzie tylko jedna nic w całości :szok: Kłuje dziadostwo jak cholera!

Ewka mój Oskarek tez przy temperaturze 22 stopnie ma zaraz lodowate ręce i nogi. Dlatego mam w mieszkaniu 26-27

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry