reklama

Grudzień 2011

reklama
MamaOskarka- niestety tak 100% za jedna puszke która ma 425g:-(nie wyobrazam sobie kupowac malemu co 2-3dni nowej puszki wartej 25zł-niestety mam nadzieje ze na nowej liscie leków reundowowanych :sorry2:

Phelania szczerze w to wątpię. Jego już nie ma na tej liście 10 lat. Jeszcze Julci kupowałam przez jakiś czas na ryczałt a później Łapiński (w tym czasie minister zdrowia) ściągnął to mleko z listy twierdząc, że inne mamy, których dzieci nie maja alergi sa pokrzywdzone, bo przecież też muszą kupować MM. Róznica była taka, że w tym czasie Bebiko kosztowało 8 zł a Nutramigen 42 zł! Prz następnej liście refundacyjnej po protestach było na 50%, ale jak widac od tego czasu wiele się zmieniło :/

Gosia ja mam dosć mały wózek ale Oskarek ma jeszcze sporo miejsca w gondoli i po Twoim poście zmierzyłam jej długość, bo mój wózek jest na prawdę malutki, ale okazało się, że moja ma długość 77 cm więc i tak niewiele więcej.

Dziewczyny które kupowałyście chustę.. Jak długo na nią czekałyście?? Instrukcje dostałam na maila już jakiś czas temu, ale nie mam na czym ćwiczyć :-D

jeszcze jedno, czy Wasze dzieciaczki też mają taki dość mocny oczopląs?? No masakra jakaś jak mi Oskarek tymi oczętami czasem wymiata!!

Witam z rana :-) Ben mial dzis problemy ze spaniem I od 2.30 spalam moze godzinke :-( no coz takie uroki.

Dzis o 15 mamy szczepienie i 8 tygodniowy bilans. Trzymajcie kciuki prosze, zeby nie bylo komplikacji.

Milego dnia kobitki I nie szalejcie juz tyle z wlosami bo zazdroszcze I czasu i tego, ze macie polskich fryzjerow! Angielscy sa beznadziejni!

Łysa, od dłuzszego czasu się zastanawiam, dlaczego jak Ty piszesz posta to nie masz w tytule Odp.grudzień 2011 :-p
Trzymam kciukasy, żeby wszystko było dobrze :tak:

Ja tez nie śpię dzisiaj bo mały przespał wczoraj cały dzień a w nocy domagał się czułości. Za to teraz odsypia, lecz niestety póki co jeszcze nie mogę się położyć, pranie sprzątanie no i cała reszta domowych obowiązków. Mam nadzieję, że szybko się ze wszystkim wyrobię i będę mogła podsypiać z malutkim :tak:

hej laski
mamaOskarka ja zamowilam w piatek wieczorem a we wtorek rano była, takze szybko tym bardziej ze bylo zaznaczone w opisie ze babka wyjechala na weekend.
phelania ja tez wątpie w tą refundację... ale nadzieję zawsze warto miec.
lysa powodzenia na szczepieniu i bilansie:)

mój mały dzieć nie śpi od 6 i teraz probuje usnac co jakis czas poplakujac ale nawet do niej nei podchodzę bo cholera sie nauczyla na rekach za bardzo. Szkoda mi jej troche bo strasznie ma obsypana czarwona buzke, nie wiem czy to od wody u tesciow ktora pila czasem z mlekiem jak wychodzilam czy od kapania .. albo cos zjadlam ... przemywam rumiankiem i zobaczymy a jutro na szczepienie.

aaa za to mam mega problem z Kamilem bo wyskakuje mi od kilku dni z lozeczka i ni cholery nie chce sie klasc spac wczoraj juz za 4 podjsciem w poludnie stalam chyba z 20 min. przy lozeczku on wył a ja byłam nieugięta bo był zmęczony jak cholera.
ale za to robi siku na nocnik coraz czesciej, wczoraj robił na raty chyba z 10 razy pod rzad w ciagu kilku minut... ale slyszalam ze u chlopcow to normalne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry