reklama

Grudzień 2011

nikus to gratki cioci i dla siostry!!!!!!!!!!!!

mamaOskarka ja czekałam 3 dni na chustę ale to pewnie od poczty dużo zależy, a w takim razie gondolka nie jaest aż taka mała

kupinosia dorator
a jakie macie wózki bo ja zaczełam szukać gondoli takiej 80 cm ????
phelania czekamy na fotki z metamorfozy:tak:
łysa aby Ben nie płakałi był spokojniutki
Asko zdrówka dla malutkieji udanego szczepienia i gratki dla Kamila no teraz to już duży chłopak!!!!
kota mój Oskar też pochrapuje razem czasem się śmieje że z dwoma chłopami w sypialni to przerąbane:-D

mój maluszek też ma katar już 2 tydz niby lepiej już ale ciągle jeszcze ściągam choć mniej
mój M wczoraj z kolegami się wypuścił i w nocy wrócił a ja sama z małym zostałam nad ranem niemca przycioł i w salonie spał bo głowa go boli i mam mu nie truć bo mu łeb rozrywa faceci:wściekła/y:

Zu znowu chora u babci tęsknię za ną strasznie biedulka moja tak choruje:no:
ja dziś też z bólem głowy wstałam chyba zatoki znowu dają znać ale dość marudzenia lecę kawę inkę wypić i na spacer szykujemy się bo od jutra jakieś wiatry i śnieżyce zapowiadają trzeba korzystać dziś -3 tylko

:-D:-D:-DWSZYSTKIEGO PIĘKNEGO W DNIU śWIĘTEGO WALENTEGO:-D:-D:-D

dziś na kolację mnie M zaprosił chyba w ramach rekompensaty więc zapowiada się miło ale z Ozim idziemy bo nie mamy dziś z kim zostawić jutro dopiero teściowa przyjeżdza aby zostać z małym bo ja do gin idę
miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadłam aby wam wszystkim złożyć życzenia mnóstwa miłości, aby to uczucie trwało całe życie.

Nie nadrobię co pisałyście:no: Mikołaj ma mały katarek i czasami sobie zakaszle, ale nie wiem czy to z przeziębienia czy ot tak sobie.

Miałam ciężkie 2 dni bo Miki płakał i bolał go brzuszek:no:

nikuss gratuluje siostrzenca!!!
milva moja Karola tez 3/4 dnia spedza w wozku ze wzgledu na bezpieczenstwo ... nie moge jej samej zostawiac w lozeczku w pokoju bo Kamil tam lata sie bawic a tak mam ja w salonie pod reka.
inka zazdroszczę ze tatus bawi małego! mój zrobił sobie 2 miesiące "karencji" jak on to mowi na przewijanie, fakt pobawi mała, potrzyma, powozi, da w razie potrzeby butlę(karmię ale czasem pija moje z butli lub mm jak wychodzę) ale jakoś nei wyobrazam sobie zeby miał ja ubrac i isc na spacer sam, przy Kamilku tez się tak bał na poczatku i tez miał karencje haha 1 mies. ale wydaje mi sie ze boi se ciut przewijania dziewczynki...

natomiast Kamilem opiekuje się cudownie!! poza głupimi pomysłami wkładania do wozka małej... które skonczyly sie tym ze jej wskoczyl i siedział na nogach!
kota ja sie ostatnio dowiedziałam że jesli przerwa pomiedzy karmieniem chocby jedna wynosi dluzej jak 5 h to mozesz dostac okres nawet jesli karmisz i to szybko, moja bratowa tak miała, ja w nocy z reguły karmię po ok. 5- 6h tak wiec mnie bol na okrs nie zdziwił.. ale chyba to był powrot połogu.. bo mialam przez 3 dni drobne plamienia i to bardziej wygladalo jak brazowe uplawy niz okres.. wiec nie wiem co to;p- bo polog mialam rowno 4 tyg..
dzieki dziewczyny jutro bede pytala co z ta buzka bo nie dosc ze cala w chrostach to czerwona, az na glowie tak samo jest.. nie mam bladego pojecia co to.

DAGNE ja przy pierwszy dziecku rzeczy smażone jadłam już nawet pod koniec pierwszego miesiąca życia Amelki, ale teraz z racji różnych perypetii z Kacperkiem to mam ograniczone możliwości jedzeniowe. Choć czasem jak dla domowników jest coś smażonego to nie raz skubnę ale rzadko. Myślę, że w małych ilościach możesz próbować, jak nie zaobserwujesz niepokojących objawów u dziecka to możesz jeść.

Dagne kwestia tego jak się smazy! Jesli na oliwie i bez palenia i przypalania to można śmiało juz wprowadzać!
Tzn ja żadnych panierek nie jadam nigdy więc moje smażone potrawy nie miały tyle tłuszczu i jadlam tak juz od 2 tyg! Choć i tak preferuje na parze :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry