reklama

Grudzień 2011

reklama
Hej wszystkim. Mam doła i to niesamowitego...małemu napuchło jąderko (urodził się z wodniakami) i dostaliśmy przekaz do szpitala,na miejscu okazało się,że jąderko powiększyło się z 1,1 cm na ponad 7cm...ogólnie to puścili nas do domu z zaleceniem obserwacji,w czwartek mamy wizytę u chirurga w szpitalu i ma nam dać termin na operację:-(

Dziewczyny, help! Jak ubrać małą do szczepienia? Czy bodziak z krótkim rękawem oszczędzi nam rozbierania?

Dagne, zdradź tajniki pielęgnacji miejsc intymnych, bo jak ja mam to robić, to mi ręce zaczynają drżeć ;)

Firanka, przykra sprawa :( Mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy.

Mła przed szczepieniem Emi i tak będziesz musiała rozebrać,bo lekarka będzie musiała obadać Maleńką czy jest zdrowa i dopiero wtedy wyrazić zgodę na szczepienie...

Dzięki :)

A powiedzcie mi jeszcze... Wszystkie dzieci rodzą się z granatowymi oczami, a potem się to zmienia. Kiedy jest to potem? Czy moja Miśka będzie miała nadal niebieskie oczka skoro jej zjaśniały i takie już zostały (7 tyg)?

Własnie Mła dobre pytanie:tak:Ja mam oczy piwne moj M niebieskie ....Alanek urodził sie z oczkami koloru granatowego i mu jasnieja na niebieski:sorry:myslalam ze chociaz oczka bedzie mial po mamusi:confused2:

firanka 3mam kciuki za synka!
mój M ma oczy niebieskie ja zielone i synek chyba po mamusi będzie mieć kolor, choć jak dla nie ta są jeszcze nie do końca wykształcone!

Znalazłam coś takiego... "Jeśli dziecko ma od urodzenia ciemne, brązowe oczy, ten kolor oczu pozostanie mu na całe życie. Jeśli ma błękitne, szare oczy, kolor ten może stopniowo ściemnieć, aż do ustalenia ostatecznego koloru. Ustalenie stałego koloru oczu następuje między trzecim a szóstym miesiącem życia."

I jeszcze kalkulator koloru oczy, choć jakoś mnie nie przekonuje What Color Eyes Would Your Children Have?

reklama
Firanka Trzymam kciuki za Twojego synka
Mła Alanek dostal szczepionkę w udo, A do badania trzeba calego rozebrac, tzn w pieluszce zostaje dziecko.
Ja mam oczy niebieskie, M ma brązowe. Alan urodzil sie z granatowo-szarymi i pomalu mu ciemnieją. Moj syn po mnie nie odziedziczył chyba nic...:confused2:No, Chyba ze podwójny podbródek :baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry