reklama

Grudzień 2011

Czesc Kochane

Moja malutka dzisiaj to pobila rekord w spaniu bez przerwy na jedzenie od 22.30 do 7, 8,5h normalnie szok:szok: jestem taka happy ze ona tak juz dobrze ponad 2 tygodnie ladnie spi, po tym co przezylismy wczesniej to jest super odmiana, i ja powoli przestaje sie budzic -bo do niedawna to prawie co godzine sie budzilam bo slyszalam jak mala sie wierci i myslalam ze sie budzi, teraz budze sie tak kolo 3-4 bo wtedy ja karmilam a teraz dupa.

Ja smazone tez powoli zaczynam wprowadzac- ale tylko minimalne ilosci oliwy lub oleju uzywam no i panierka jak najmniej-malej nie szkodzi, za to ja obsypalo po pomidorowej, wiec nie moge za bardzo a tak lubie.

A jak z pol kieliszkiem słabego wina???-mam impreze w sobote i zastanawiam sie czy moge czy raczej sobie darowac???

reklama
Dziewczyny nie badzcie takie i zdradcie nam ta tajemnice i powiedzcie co dajcie swoim maluszkow ze tak długo śpią?? :):):)
Przyznajcie się! Środki nasenne do mleka dodajecie? :) :) :) Bo to aż niewiarygodne ze one tak ładnie śpią!

Przyznam ze zazdroszczę :) choć i ja narzekać nie powinnam,bo 5godz bez przerwy udaje się nam czasem pospac

Dzięki dziewczyny za odp :)
Bo moja mama zrobiła dziś rybkę smażoną i zjadłam pół do ziemniaczków :) będę obserwować Małą. Wiecie, że dopiero sobie uświadomiłam, że ja od samgeo początku do herbaty dawałam cytrynę??? dziś tak robię herbatę, wyciskam kilka kropel i przyszło mi nagle na myśl, że cytrusów się nie je, ale za moment skojarzyłam, że przecież zawsze dodawałam :szok:

Dorota - mnie zapytała się chrzestna przyszła Kalinki co byśmy chcieli, kasę czy prezent - odpowiedziałam, że prezent, bo to Święto Kali i musi coś mieć, a kasa to wiadomo - może się rozejść na pampki, którym Mała nie "zapamięta" ;p więc dostanie albo krzesełko do karmienia albo termometr do ucha.

Inka - jak czytam kolejne posty, gdzie pisze jak to długo dzieciaczki śpią, to także zazdroszczę... :/ moja Mała dziś w nocy pobiła rekord, bo spała 3,5 godziny bez przerw :baffled: zawsze max 3 godz śpi, ale zazwyczaj po 2... a w dzień to lepiej nie mówić :/ Jej spanie można śmiało nazwać drzemaniem półgodzinnym ;p a potem rączki, max 10 minut leżenie pod karuzelą, papu i rozrabianie zanim zaśnie.
Dziś robiła wygibasy przy cycku, chyba Jej leci za bardzo, bo się denerwuje i czasem krztusi. A powinna już jakoś się dostosować przecież przez te półtora miesiąca.

AGA7602 wydaje mi się, że możesz z pół kieliszka wina tym bardziej jak mała całe noce przesypia bez jedzenia.

INKA ja bym dała dużo by Kacperek przynajmniej te 5 godz bez przerwy pospał, to by dla mnie zbawienie było.

DAGNE ja też wolę prezenty. Właśnie z doświadczenia znajomych wiem, że dzieci dostają np. krzesełka do karmienia, leżaczki-bujaczki, chuśtawki rozkładane itp. I my tego nie potrzebujemy bo wszystko mam w idealnym stanie po Amelce, więc to odpada. Dla dziewczynki zawsze łatwiej bo można łańcuszek, kolczyki, bransoletkę lub pierścionek na przyszłość, a nie wydaje mi by chłopiec później łańcuszek nosił.

Ech ale mam napady głodu.

hej mamuski,

Juz po metamorfozie:-Dzdjecia wstawilam na Watku zamknietym:tak:jeszcze sie ktos wystraszy:-) Kolorek jest dosc ciemny ale sie jeszcze spierze.
Sosnowiczanka - co do firmy to fryzjerka mi robila 3 odcieniami czekolady Matrixa nie pamietam jakie odcienie:-(:zawstydzona/y: Nie wiem czy to po tym mleku ale jak polozylam małego 21 to wstał o 6.30 rano:szok:z usmiechem na twarzy:tak:normalnie bylam w szoku.

dorator nie wiem jak bardzo religijni jestescie, ale ja bardzo polecam np obrazki rodziny swietej ze srebra. Ramka z tlem a tam zrobiona ze srebra rodzina. Zuzia taka dostala na chrzciny i my rowniez szwagierce chlopcu taka kupowalismy, kosztuja ok 170-250zl wzwyz, zaleznie od wielkosci. Jak chcesz to moge ci fotke wyslac :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry