aga7602
Fanka BB :)
Czesc Kochane
Moja malutka dzisiaj to pobila rekord w spaniu bez przerwy na jedzenie od 22.30 do 7, 8,5h normalnie szok
jestem taka happy ze ona tak juz dobrze ponad 2 tygodnie ladnie spi, po tym co przezylismy wczesniej to jest super odmiana, i ja powoli przestaje sie budzic -bo do niedawna to prawie co godzine sie budzilam bo slyszalam jak mala sie wierci i myslalam ze sie budzi, teraz budze sie tak kolo 3-4 bo wtedy ja karmilam a teraz dupa.
Ja smazone tez powoli zaczynam wprowadzac- ale tylko minimalne ilosci oliwy lub oleju uzywam no i panierka jak najmniej-malej nie szkodzi, za to ja obsypalo po pomidorowej, wiec nie moge za bardzo a tak lubie.
A jak z pol kieliszkiem słabego wina???-mam impreze w sobote i zastanawiam sie czy moge czy raczej sobie darowac???
Moja malutka dzisiaj to pobila rekord w spaniu bez przerwy na jedzenie od 22.30 do 7, 8,5h normalnie szok
jestem taka happy ze ona tak juz dobrze ponad 2 tygodnie ladnie spi, po tym co przezylismy wczesniej to jest super odmiana, i ja powoli przestaje sie budzic -bo do niedawna to prawie co godzine sie budzilam bo slyszalam jak mala sie wierci i myslalam ze sie budzi, teraz budze sie tak kolo 3-4 bo wtedy ja karmilam a teraz dupa.Ja smazone tez powoli zaczynam wprowadzac- ale tylko minimalne ilosci oliwy lub oleju uzywam no i panierka jak najmniej-malej nie szkodzi, za to ja obsypalo po pomidorowej, wiec nie moge za bardzo a tak lubie.
A jak z pol kieliszkiem słabego wina???-mam impreze w sobote i zastanawiam sie czy moge czy raczej sobie darowac???
zawsze max 3 godz śpi, ale zazwyczaj po 2... a w dzień to lepiej nie mówić :/ Jej spanie można śmiało nazwać drzemaniem półgodzinnym ;p a potem rączki, max 10 minut leżenie pod karuzelą, papu i rozrabianie zanim zaśnie.
zdjecia wstawilam na Watku zamknietym
jeszcze sie ktos wystraszy:-) Kolorek jest dosc ciemny ale sie jeszcze spierze.
Bo Alankowi zdarza sie , choc rzadko ale jednak..martwie sie troszke ..