reklama

Grudzień 2011

Witam z rana, za nami piekna noc, Alanek spal od 22 do 5 rano :-D pojadł i dopiero niedawno znowu sie karmiliśmy:) Tak wiec znowu wstalam wyspana. Oby tak dalej:tak:
Łysa powodzenia na szczepieniu.
Phelania jak bedziesz u fryzjera to zapisz sobie jakiej firmy farba Cie farbują i jej numer. Jak bedzie Ci kolor odpowiadal to postaram Ci sie tą farbę znaleść, bedziesz sie mogla w domu farbowac następnym razem.

reklama
Hej mamuśki:biggrin2:
MamaOskarka, ja, jak zamówiłam chustę, to ją miałam na drugi dzień..ale kiedyś zamówiłam coś innego i..czekałam, czekałam, czekałam. I co się okazało? Że piep..ny listonosz nie był łaskaw zostawić awizo, a paczka leżała sobie na poczcie..
Łysa, trzymam kciuki za Bena, będzie dobrze:biggrin2::tak:
Asko_ -gratulacje dla Kamilka!!!No i zdrówka dla Karolinki, żeby jej szybciutko przeszło!

Miłego dnia:biggrin2:

Witajcie:tak: Podczytuję, ale wczoraj nie było kiedy napisać coś więcej.
Byliśmy na usg bioder -wszystko ok. Kurczę , jak czytam wasze wyprawy do lekarzy , to mam wrażenie, że u nas to jakiś inny świat- zero informacji, badanie trwa każde max 2 minuty , zero pytań, zero odpowiedzi:crazy:
Nawet nie wiem co teraz dalej z biodrami jak jest ok? Trzeba iść na kontrolę -kiedy? Nic mi nie zapisali , ani nie powiedzieli ...
Nocki cały czas trudne, Tz ma ferie jako nauczyciel, ale tym siedzeniem w domu tylko mnie wkur..., dziś w nocy 10 minut wstawał aby mi mleko podać- zmęczony przecież:wściekła/y:
Bartek polubił wózek -tzn zasypianie w nim - jeżdzę pokój- kuchnia i zasypia ładnie-wolę to niż noszenie na rękach- bo inaczej w dzień nie zaśnie.

Phelania- czekamy na metamorfozę:-D

Heja!

Ja sie chciałam pochwalić, ze wczoraj zostałam ciocią ślicznego Adasia! :)

Moja siostra urodzila, bidulka troche sie meczyla, ale na szczescie juz jest pow szystkim i tuli w ramionach swojego małego szkraba:)
Ja uciekam bo Lenka woła, ale pozniej nadrobie.

Pozdrawiam!

Gosia- my mamy dużą gondolę. Ola jeździła nią do pół roczku a z Kasią nie wiem jak będzie bo już mi wyskoczyła z centyli pod względem wzrostu:szok: Potem na tym samym stolarzu jeździła też dużą, wygodną spacerówką
milva- pytaj zawsze o wszystko, masz do tego prawo !
nikuss- gratki dla siostry !

Dzień dobry!
Ja dzis od 9:40 na uczelni a moi panowie sobie jakos radzą :) tzn M zabrał Małego na przejażdżke bo uwielbia jeździć :) przy okazji załatwi pare spraw! Na szczęście mróz delikatny i dzieciaczek nie zmarznie!
Milego dnia!

Sosnowiczanka - u nas nocka podobna, Mała zasnęła o 21 i obudziła się dopiero przed 5, zjadła i dalej w kimę do 8 :)

U nas na drobną wysypkę i suche policzki ładnie pomaga kremik Emolium. Mam takie pytanie, czy u waszych dzieciaczków też słychać takie przelewanie w brzuszku? U nas to było od początku potem na kilka/kilkanaście dni ustało i od paru dni znowu słychać. No i tak około 2,3 razy dziennie Mała ma ataki histerycznego płaczu, które trwają około 10 min. i nie wiem czy to kolka, czy może coś innego... Dodam, że od 3 tyg mieliśmy już spokój z kolkami, ale cały czas jedziemy na delicolu.

Gosia, ja też zauważyłam, że Kuba już na styk mieści się do gondoli, niestety nie mierzą u nas dzieciaczków, więc nie wiem ile Kuba ma "wzrostu", ale postaram się wymierzyć dziś gondolę.
mamoOskarka, ja na chustę czekałam 2 dni, ale faktycznie, czasem listonosz nie zostawia awizo.
Nikuss, gratulacje dla siostry!!! moja sis rodzi w kwietniu, już się nie mogę doczekać :)

ja cała noc nie spałam, Kuba chrapał aż miło (czy Waszym maluchom zdarza się troszkę pochrapywać????), a ja nie mogłam spać, bo mnie brzuch pobolewał jak na okres (jak przed porodem haha). zastanawiam się teraz, czy mogę dostać @ karmiąc piersią, bo dziś cały dzień się czuję jak przed @.... :cool:

poza tym zauważyłam dziś u siebie kilka konkretnie siwych włosów!!! czyli trzeba koniecznie wybrać się do fryzjera! :/ ludzie... nie dość, że łysieję, to jeszcze siwki mi same zostają na głowie :(

oki, lecę się ogarnąć przed spacerem, pókimały jeszcze nie wstał na karmienie.

No i DUŻO MIŁOŚCI Z OKAZJI WALENTYNEK!!!

reklama
GOSIA ja mam gondolę 80 cm ale jak Kacperek się zsunie to też nóżkami dotyka końca wózka. A ile ma cm mały to nie wiem.

MILVA mój mały w dzień też tylko w wózku śpi, gorzej będzie jak wyrośnie z niego.

NIKUSS gratki dla siostry

Dziewczyny jak czytam, że wasze dzieci śpią tak długo w nocy bez pobudek na jedzonko to zazdroszczę. Mój co 2 czasem ale to rzadko co 3 godz się budzi.

U mnie znowu się pieprzy wszystko. Miałam małego szczepić, bo i tak już opóźnioną szczepionkę ma do przyjęcia bo na 6 tygodni chory był. Wczoraj pojechałam do ośrodka, doktór dziecinnej nie było. To dziś rano miałam jechać ale w nocy coś mu zaczęło w nosku furczeć i zaczął pokasływać i dzwonię rano czy jest lekarka, pan powiedział mi, że jest, no to ja w auto i jadę z młodym. Wchodzę do przychodni a pani w rejestracji mi mówi, że pediatry nie ma. Napatoczył się pan który tel odbierał i pytam się go jak to jest, że jak dzwoniłam to podobno była a on mi na to: no, że chyba jechała to powiedział, że jest ale przed chwilą dowiedzieli się, że jej nie będzie. No Qzwa ręce opadają, mówię do niego, że jak dla mnie to jest duża różnica w tym, że jest już w pracy a w tym, że chyba jedzie. I pytam sie czy lekarz od dorosłych nas przyjmnie?? Pani w rejestracji krzyczy, że nie a ten pan mówi, że tak. I weź tu człowieku nadążaj za nimi. Na szczęście zostaliśmy przyjęci i na nie szczęście mały zmiany w oskrzelach i znowu antybiotyk. Mela w domu bo też przeziębiona więc kilka dni jej nie będę puszczać do przedszkola. Mnie boli gardło, rano głowa pękała i katar męczy. Ech żyć nie umierać. Nie mam siły, dobrze, że te chrzciny przesunełam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry