Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Asienka ja tez trzymam kciuki bardzo mocno !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

) A od 15 jest u mojej mamy z butlą mleka więc mamy trochę odpoczynku z M i spędzamy ten czas osobno wymieniając się komputerem i konsolą
O 20:30 idę po bąbla i będziemy ruszać z kąpielą. (Moja mama mieszka po drugiej stronie ulicy
Jutro idę rano do lekarza i mam nadzieję, że coś mi zaradzi. Boję się, żeby małej nie zarazić bo w środę mamy szczepienia. Chociaż jest też podejrzenie że to alergia bo nie mam gorączki, w sumie nic mnie nie boli tylko koszmarny katar i chrypka, a ze dwa lata właśnie takie coś mi się przytrafiło i okazało się że mam alergię na grzyby pleśniowe takiego typu właśnie jak coś gnije, i wtedy też było to jakoś tak, że akurat jak śniegi stopniały i te wszystkie pogniłe liście itp wyszły na wierzch.