agapa
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki. Bardzo długo mnie u was nie było, ale poprostu albo nie mam czasu albo m. mi zabiera lapka do pracy:-(
U nas jakoś tak niewiadomo jak. Mikołaj znowu pokasłuje tak jak wtedy i boję się żeby znowu się to szpitalem nie skończyło. W środę idę pobrać mu krew
, w czwartek z wynikami do lekarki i chyba ją poproszę o zbadanie Mikusia, a jeszcze w następnym tygodniu na to usg, które spędza mi sen z oczu.
Mikołaj strasznie mi pakuje paluszki do buzi, ale ja uparta i smoka nie daję. JUż się fajnie do mnie śmieje, a nawet w głos rechocze
Niestety Natalia zaczęła mi znowu kasłać i jest przeziębiona, normalnie masakra
U nas jakoś tak niewiadomo jak. Mikołaj znowu pokasłuje tak jak wtedy i boję się żeby znowu się to szpitalem nie skończyło. W środę idę pobrać mu krew
, w czwartek z wynikami do lekarki i chyba ją poproszę o zbadanie Mikusia, a jeszcze w następnym tygodniu na to usg, które spędza mi sen z oczu.Mikołaj strasznie mi pakuje paluszki do buzi, ale ja uparta i smoka nie daję. JUż się fajnie do mnie śmieje, a nawet w głos rechocze

Niestety Natalia zaczęła mi znowu kasłać i jest przeziębiona, normalnie masakra
trzymam kciuki za dzieciaczki, mam nadzieję, że na USG wszystko wyjdzie ok. U nas Kuba też pcha wszystko do buzi, pomimo tego, że normalnie dajemy mu smoczka, to teraz ma taką fazę, że woli np. "jeść" pieluszkę tertrową, swoje piąstki, kocyk, cokolwiek, ale nie smoczka.
... Jakąś godzinke temu Alan sie obudził, dostał cyca, nową pieluchę i leży i sie smieje, i głośno gaworzy od tego czasu. Aż musiałam z nim wyjść z sypialni tak głośny jest, żeby M wyspał sie do pracy, bo na rano idzie.