xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
witajcie kochane,
my już zaczeliśmy dzień o 6;p Michaś wczoraj godz. przed kąpaniem dostał 60 ml mlesia bo marudził i później po kąpaniu nie chciał mi już jeść aż zła byłam, do 20.30 marudził później zasnął i obudził się o 6.10 czyli prawie 12 godzin bez jedzenia nie wiem czy to normalne;/ za to rano w mgnieniu oka wpił 150 więc chyba już zgłodniał;D
co do porodu to u mnie trwał on ok. 24 godzin a skala bólu od 1-10 to 100 jak nic...nacinanie i szycie to była dla mnie czysta przyjemność! w porównaniu z tym co czułam mając bóle krzyżowe i tylko krzyżowe...w pewnym momencie były tak silne że nie mogłam się ruszyć bo ból przeszywał całe moje ciało brrrrr nic przyjemnego ale pisząc o tym czuje się jakby to było wieki temu hehee

mam za to wspaniałego synusia!!
a dziś rehabilitacja po raz 3 ...
sosnowiczanka a może coś zjadłaś i przez to kupki są luźniejsze?
BTW położna mi mówiła że przy długo utrzymujących się luźnych leistych kupkach bądź biegunkach trzeba sprawdzać ciemiączko jak jest wklęsłe to dziecko jest odwodnione
miłego dnia
my już zaczeliśmy dzień o 6;p Michaś wczoraj godz. przed kąpaniem dostał 60 ml mlesia bo marudził i później po kąpaniu nie chciał mi już jeść aż zła byłam, do 20.30 marudził później zasnął i obudził się o 6.10 czyli prawie 12 godzin bez jedzenia nie wiem czy to normalne;/ za to rano w mgnieniu oka wpił 150 więc chyba już zgłodniał;D
co do porodu to u mnie trwał on ok. 24 godzin a skala bólu od 1-10 to 100 jak nic...nacinanie i szycie to była dla mnie czysta przyjemność! w porównaniu z tym co czułam mając bóle krzyżowe i tylko krzyżowe...w pewnym momencie były tak silne że nie mogłam się ruszyć bo ból przeszywał całe moje ciało brrrrr nic przyjemnego ale pisząc o tym czuje się jakby to było wieki temu hehee
mam za to wspaniałego synusia!!
a dziś rehabilitacja po raz 3 ...
sosnowiczanka a może coś zjadłaś i przez to kupki są luźniejsze?
BTW położna mi mówiła że przy długo utrzymujących się luźnych leistych kupkach bądź biegunkach trzeba sprawdzać ciemiączko jak jest wklęsłe to dziecko jest odwodnione
miłego dnia
Ostatnia edycja:
Nie mówiąc o tym ze w dzien tez dokucza mu kolka. Dzisiaj nosze go od 6 rano bo caly czas sie zwija i staram sie nie dopuscic zeby bardzo sie rozplakal. Mialam nadzieje na spacer ale widze ze deszcz wisi nad nami

kiedyś to nagram i wrzucę filmik, czasem się boję, że to jakieś adhd! no i przewijak się robi za mały! jeszcze parę tygodni i będe musiała przewijać go na łóżku.. chyba, że jest jakiś patent z "przedłużeniem" przewijaka, o którym nie wiem.
Nie rozumiem jak można się tak zachowywać - przecież mieli dzieci , a jak nienormalni
Tz tak się wkurzyły, że nie chce ich widzieć , żadnych odwiedzin...
... Jakąś godzinke temu Alan sie obudził, dostał cyca, nową pieluchę i leży i sie smieje, i głośno gaworzy od tego czasu. Aż musiałam z nim wyjść z sypialni tak głośny jest, żeby M wyspał sie do pracy, bo na rano idzie.Od paru dni niepokoją mnie kupki Alanka. Robi pare na dobę, są żadsze niż były a dodatkowo jak sobie puści bączka to tez troszkę popuszcza, więc non stop zmieniamy pieluszkę. Zaczyna mnie to trochę martwić, bo jeszcze do niedawna na kupkę musialam czekac około tygodnia.