żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Mi takie coś powiedziała położna że nie wolno i po porodzie mieliśmy pokaz w szpitalu jak kąpać dziecko i też pierdzielili że nie wolno i teraz jak kąpiemy małego to pilnujemy żeby woda nie naleciała do uszu bo skoro nie wolno i dlatego zadałam pytanie bo tu mówią że nie wolno a na basenach się zanurza całe dziecko.
Właśnie załączyłam 2 pranie bo przyszła mi nowa pościelka dla Maciusia z ochraniaczem na całe łóżeczko :-) w końcu niunio nie będzie się obijał o szczebelki :-)
No i miałam w planach siedzenie dzisiaj w domu a tu jak na złość czajnik się spalił i muszę iść do centrum taki kawał ale co zrobić jak staruszek się wysłużył ponad 2 lata to i padł.
Ha ha jednak nie idę nigdzie zrobiłam ponowny test czajnika i działa widocznie się tylko przegrzał bo gotowałam kilka razy pod rząd wodę :-)
Właśnie załączyłam 2 pranie bo przyszła mi nowa pościelka dla Maciusia z ochraniaczem na całe łóżeczko :-) w końcu niunio nie będzie się obijał o szczebelki :-)
No i miałam w planach siedzenie dzisiaj w domu a tu jak na złość czajnik się spalił i muszę iść do centrum taki kawał ale co zrobić jak staruszek się wysłużył ponad 2 lata to i padł.
Ha ha jednak nie idę nigdzie zrobiłam ponowny test czajnika i działa widocznie się tylko przegrzał bo gotowałam kilka razy pod rząd wodę :-)
Ostatnia edycja:

:-( chyba sobie jeszcze wybiorę z 10 dni tegorocznego urlopu i od połowy lipca wrócę, wyć mi się chce na samą myśl, że będe musiała zostawić maluszka. Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze karmić piersią choć raz, ub dwa razy na dobę i będe chodziła na 7 godzin. I szczęsliwie moja mama zgodziła się zajmować przez ten czas Kubusiem.