agapa
Fanka BB :)
Witajcie.
U nas atrakcji ciąg dalszy. Wczoraj Mikołajek zaczął nam znowu kasłać, a w nocy wymiotował. Na szczęśćie tylko raz i póki co jest spokój. Kaszel też się wyciszył, ale wczoraj wieczorem zrobiłam mu inhalacje z berodualu. Zobaczymy jak się sprawy dalej potoczą. Przed nami weekend.
Mało tu zagląda, ale ja mam z nią kontakt jak coś.

U nas atrakcji ciąg dalszy. Wczoraj Mikołajek zaczął nam znowu kasłać, a w nocy wymiotował. Na szczęśćie tylko raz i póki co jest spokój. Kaszel też się wyciszył, ale wczoraj wieczorem zrobiłam mu inhalacje z berodualu. Zobaczymy jak się sprawy dalej potoczą. Przed nami weekend.
Właśnie mi coś przypomniałaś. Nasza Sergi robi bardzo ładne zaproszenia, podziękowania itp. Mi zrobiła zaproszenia na I Komunię dla mojej córki. Są przecudowne. Wszystko ręcznie robione, nie ma nic zamazane, ani śladu po kleju itp. Porostu są eleganckie, czyściutko wykonane. Możecie u niej zamówić i ona wam zrobi co tylko chcecie.Dziewczynki mam pytanie. Pisałyście, że dla gości na chrzcinach przygotoywałyście małe podziękowania. Mogłbyście ich zdjęcia umieścić? Bo właśnie zastanawiam się też nad tym
Mało tu zagląda, ale ja mam z nią kontakt jak coś.
Włosy będą ci jakiś czas wypadać i w sumie nie ma na to lekarstwa bo to sprawa hormonów. Ja mam już obrzydzenie do tych swoich kudłów.Dziewczyny, a jak radzicie sobie z wypadającymi włosami??? U mnie masakra!!! Jak myje, to w wannie zostaje ich tysiące, a jak suszę to dookoła mam dywanik, o prostowaniu nie wspomnę... Aż dziwne, że jeszcze mam ich trochę na głowie. Ostatnio robiłam maseczkę z drożdży, czyli pół drożdży i troszkę mleka podgrzać i papkę wmasować w skórę głowy. Troszkę pomogło, bo później ludzie mi mówili, że mam takie lśniące, ale i tak gubię kłaczki. Biorę witaminy Prenatal dla karmiących, ale pewnie swoje musi wypaść i tyle...

15 minut i mam dość , a miałam w planach iść do lasu, po 200metrach zawróciłam do domu.