Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Żabcia ja tez uwazam ze oliwka bambino jest najlepsza. Mialam J&J ale według mnie skóra po niej wcale nie byla nawilzona... Na szczęscie nie uczulila Alanka, a tez slyszalam ze ta firma lubi uczulać.
Podobnie jak u Rojku, w SR powiedziano nam zeby raczej nie uzywac oliwki bo zatyka pory... Ja zazwyczaj wlewam do kąpieli, do wody. A dziecko nawilzam balsamem. Chociaz czasem zdazy mi sie go calego naoliwkowac
Zapowiada sie dzis piękna pogoda wiec i na spacerek pewnie pojdziemy. Póki co synuś mi wlasnie usnął wiec i ja sie jeszcze kladę kolo niego
Podobnie jak u Rojku, w SR powiedziano nam zeby raczej nie uzywac oliwki bo zatyka pory... Ja zazwyczaj wlewam do kąpieli, do wody. A dziecko nawilzam balsamem. Chociaz czasem zdazy mi sie go calego naoliwkowac
Zapowiada sie dzis piękna pogoda wiec i na spacerek pewnie pojdziemy. Póki co synuś mi wlasnie usnął wiec i ja sie jeszcze kladę kolo niego
Swoja droga nie mam pojecia o karmieniu niemowlat i jak przyjdzie czas to bede sie Was kochane radzila, musze poczytac i sie podszkolic:-)