reklama

Grudzień 2011

Maxwell- ciesze sie, ze wrocilyscie i 3mam kciuki, zeby bylo juz ciagle ok. Martusia jaka rozkoszna w kiteczce:) tez bym chciala, zeby moja Lenka miala takie wloski, ale jej sie nietstey wycieraja:)

My wrocilysmy ze spacerku, Lena jeszcze dosypia w wozku:) A. wroci z pracy i jedziemy na jakies zakupy, bo jutro robimy grila ze znajomymi :):-D

reklama
Sosnowiczanka- mój M na czas postu zrezygnował z piwa i wytrzymuje a myslałam że jest uzależniony
Maxwell, Inka- fajnie że już w domku !

Mi się nie spieszy z rozszerzaniem diety i czekam do czerwca. :tak:

Młodą kąpię w Oilatum i niczym nie smaruję, żeby nie przyzwyczajać skóry a jak skończy się Oilatum kupię coś lżejszego z tego samego powodu. Tylko główkę będę myć Oilatum szamponem, dziś kupilam. Z Olą tak robiłam i ani razu nie miała ciemieniuszki.

My byliśmy dziś całą czwóreczką na rekolekcjach już ostatni dzień. Ja z Kasią oczywiście spóźniłyśmy się z 15 minut:-p. W tym roku były bardzo dobre. Teraz po obiedzie dzieciaki śpią, ja machnę okno i znowu wyjdziemy na dwór ! :-)

Kupinosia ja niekiedy tez sie zastanawiam czy moj M to przypadkiem nie jakis uzalezniony:wściekła/y: Wczoraj wrocil grubo po północy a w zasadzie to sąsiad go przyprowadzil, który byl w takim samym stanie:no: i lezy do tej pory z miną cierpiętnika, jakby mu sie krzywda stala, bo glowa go boli. A musi sie na prawdę zle czuc bo powiedzial ze juz wiecej sie nie napije. A take teksty to mu sie raczej zadko zdarzają, wiec dobrze mu tak, niech go boli :)

W jakim, tak najpóźniejszym czasie dziecko moze miec ciemieniuche? Alan tez nie mial, mam nadzieje ze nas ominie.

Widzę że niektórzy rozpoczynają już sezon grilowy. Ja ze strachu przed kolkami to chyba tylko będę patrzec jak inni grilują :(

Emilka miała ciemieniuchę na brwiach jak miała jakiś miesiąc. Zwalczyłyśmy linomagiem i kremem z aloesem. Teraz jej wyszła ostatnio na główce, walczymy ale nic nie daje rady :/

Dziewczyny nie orientujecie się ile może kosztować u jubilera rozcięcie obrączki i przetopienie na większą? :crazy::confused:

Dziewczyny a moze by tak zlozyc osobny watek dot. tego co polecamy i odradzamy?? (kosmetyki, wozki, pampresy, zabawki). Widzialam na styczniowkach, ze jest cos takiego i wydaje mi sie, ze i u nas by sie przydal. Ale to juz jak uwazacie:)

tez wlasnie weszlam w archiwizowane i nie chce mi odpalic tego watku, a mysle, ze teraz jak szkraby sa na swiecie by sie przydal, bo tak naprawde teraz probujemy i uzywamy tego wszytskiego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry