reklama

Grudzień 2011

nikuss ja bym nie podała dziecku mleka innej kobiety, dla mnie to głupota ne wiadomo jaki tryb życia prowadzą te kobiety itd. bo tak dogłebnie to raczej nie jest sprawdzane dla mnie to wydziwianie trochę...wydaję mi się że mleko matki jest biologicznie dopasowane do jej dziecka nie widzę tu miejsca na obce osoby trzecie ale to moje zdanie ktoś może mieć inne i już;p

reklama
Dzień dobry,
Violett, Firanka wracajcie do domu!!!! Rota to paskudny wirus, przerabialiśmy go ale na szczęście bez szpitala.

Ja mleka z banku nigdy bym nie wzięła!!!!!! WOLE SZTUCZNE!!!! Dziwnie by było dawać mleko obcej kobiety mojemu synowi,No ale skoro takie banki funkcjonują to znaczy ze maja popyt....

Milego dnia

Witajcie. Dziś ładniejszy dzień, wiatru nie ma i słonko wychodzi.
Nocka też lepsza Melka całą noc spała a Kacperek tylko na cyca się budził, pojadł przez sen i dalej spanie.

DAGNE współczuję. U mnie to samo od wczoraj, jak mały zawsze grzeczny, tak od wczoraj ciągle płacz, mało je nie wiem co jest.

SOSNOWICZANKA gratulacje dla przyjaciółki.

VENUSS dzieci mogą nawet ulewać do około roku.

chwalę się od razu, że ZOSTAŁAM WŁAŚNIE CIOCIĄ :) moja sis urodziła! :)

Nikuss, ja się też zastanawiam nad tymi bankami kobiecego mleka, chyba bym się bała podać dziecku mleko innej kobiety, jednak nie wiadomo, jak się odżywia itd., choć podejrzewam, że pokarm przyjmowany do banku jest restrykcyjnie badany. W sumie zainteresowało mnie od tej drugiej strony, na jakich zasadach można oddać/sprzedać tam swój pokarm :)

Violett, Firanka, trzymajcie się Wy i Wasze maluszki.

śmigam zaraz na spacer z małym bo w końcu fajna pogoda, przyjemnie i nie ma wichury! :)

dziewczyny, maluchy podobno mogą ulewać nawet do 1 roku, więc jeśli przybierają normalnie na wadze to jest ok!

Ostatnia edycja:
Venus Aleksy tez ulewa notorycznie! Nawet 2-3godz po jedzeniu. A przez ostatnie dni coraz wiecej i częściej.
A jak wierzga nogami podczas zabawy to juz w ogóle leje sie z niego strasznie.

Kota gratuluje ciociu :-) a siostrzeniec czy siostrzenica? Bo gdzieś mi umknelo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kota- gratulacje-Bartusie , to fajne chłopaki;-)
Venus- u nas tez ulewanie ciągle jest, ale tak jak dziewczyny piszą, może to trwać długo...no i jest wkurzające;-)

U nas z uszkami lepiej . Kurczę , cały czas mam wrażenie, że mały ma katar, bo charczy noskiem, ale nic nie odciągam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry