Gosia8005
Fanka BB :)
ja dziś ledwo chodze śnieęta jestem głowa boli i mega nie wyspana jestem ogólnie słaba nocka a rano do internisty pobiegłam po skierowanie na wyniki badań więc zrobiłam sobie morfologię jutro odbiór , a po za tym mnie pani doktor zmartwiła bo powiedziała że mam szmery serca i za m-c do kontroli i jak coś mam echo serca zrobić?????? nie wiem o co chodzi może z przemęczenia i nerw bo ostatnio chodzę naminowana naprawdę i wszystkim się denerwuje????
oj jak nie urok to s...
pomyliłam się i w innym wątku napisałam więc przeniosłam tutaj
po za tym dziś mi ręce chyba odpadną mdleją mi od noszenia małego cały dzień płacze i co odłoże to aż się zanosi helpppppp mam dziś masakre i znowu sama z dziećmi normalnie marze o tym aby Zu poszła już do przedszkola ale jeszcze tydzień muszę dać radę jak nie zwariuje,
oj jak nie urok to s...
pomyliłam się i w innym wątku napisałam więc przeniosłam tutaj

po za tym dziś mi ręce chyba odpadną mdleją mi od noszenia małego cały dzień płacze i co odłoże to aż się zanosi helpppppp mam dziś masakre i znowu sama z dziećmi normalnie marze o tym aby Zu poszła już do przedszkola ale jeszcze tydzień muszę dać radę jak nie zwariuje,
Maly dzis w obu uszkach mial tak jakby wosk w nich rozlany, nie w samej dziurce ale calym uszku i ciagnie sie czasem za nie tez, dodatkowo jak pije to znow krzyczy i juz sama nie wiem czy to moze byc to bo tu lekarza sie doprosic o zbadane uszu to znow masakra
ehhhh daja nam popalic te nasze malenstwa ...u mnie oczywiscie to samo co wczoraj ,przedwczoraj itd....