asko_
ko&ko-ski
my już wrocilysmy z wizyty, mala dostala butlę mleka i coś tam jojczy w wozku sobie.
Generlnie z wizyty jestem mega zadowolona, szczepienia tez ok, a co do wagi to mamy zalecone mieszane karmienie mam sobie wybrac sposob albo co drugie karmienie butla albo karmic z obu piersi i dopajac butlą(wowczas wyjdzzie ile jej brakuje) w sumie i tak juz powoli chcialam odchodzic od cycka więc niech bedzie
, zobaczymy czy na takim karmieniu mała przybierze czy poprostu taki jej urok i będzzie drobna bo poki co brakuje jej ponad pol kg. do swojej normy zwiazanej z masą urodzeniową.
Izi jak tam u was???
kota gratuluje siostrze no i dumnej cioci
Firanka zdrówka dużo dla Krzysia
Violett to uffff ze to nei rota, i oby was juz nic nei łapało.
Generlnie z wizyty jestem mega zadowolona, szczepienia tez ok, a co do wagi to mamy zalecone mieszane karmienie mam sobie wybrac sposob albo co drugie karmienie butla albo karmic z obu piersi i dopajac butlą(wowczas wyjdzzie ile jej brakuje) w sumie i tak juz powoli chcialam odchodzic od cycka więc niech bedzie
Izi jak tam u was???
kota gratuluje siostrze no i dumnej cioci
Firanka zdrówka dużo dla Krzysia
Violett to uffff ze to nei rota, i oby was juz nic nei łapało.
) za to Mężol rozwalił sobie kolano i wczoraj kumpel musial go tachac do szpitala, ma L4 do piątku. jak tylko wchodze na BB to zaraz go mam obok zerkajaego przez ramię

Plus wyjelam jedno pranie ale musle, ze nadal ze 4 zalegle :-( u mnie ciuchy schna ok 2-3 dni bo pokoj gdzie je trzymam jest dosc chlodny wiec zanim nadrobie to co mam zalegle to nowe sie zbiera i tak w kolki grrrrr