reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka powiem Ci że przez poruszenie tego tematu poczułam wielką tęsknotę do książek:( podejrzewam że teraz bym zasnęła z przemęczenia nad książką ale mam nadzieję że te czasy jeszcze wrócą:):) dla mnie matura z polskiego była spełnieniem marzeń bo ja uwielbiałam dzielić się moimi spostrzeżeniami, odczuciami itp. z ciekawym rozmówcą. takiego rozmówce znalazłam w liceum była nim moja babka od polaka której uczniowie nie lubili bo była wymagająca a ja wprost ją uwielbiałam!! właśnie przez te dyskusje;p bardzo podchwytliwie potrafiła sprawdzić kto czytał lekturę a kto nie:) przy okazji przerabiania "lalki"zapytała klasy :W jakich butach chodził Rzecki? haha teraz mnie wzięło na wspomnienia:) się rozpisałam hahahaha:-) sorki;p

reklama
Przepraszam ze nie odpisze ale czasu brak... Mam za to pytanie. Jezeli Ben of wczoraj jest na antybiotyku, teraz juz chyba be goraczki bo dostaje paracetamol o stalych Porsche wiec trudno powiedziec czy ma ta temperature czy nie, z nosa mu leci I ma kaszel, teraz pytanie, kapac czy nie kapac? Wczoraj nie kapalam, tylko szybko obmylam gabka a dzis nie wiem :-(

Łysa, moje skromne doświadczenie mówi, że pewnie Beniowi nic by się nie stało, ale jednak jest jakieś ryzyko. I gdyby chodziło o mnie, tzn o Misię, pewnie poczekałabym jeszcze jeden dzień :)
Teraz sobie przypomniałam, że mój bratanek miał ostatnio zapalenie ucha po basenie, więc kontakt z wodą może rzeczywiście nie jest najbardziej wskazany....

LYSA mi jak mały chorował to tez w tych pierwszych dniach choroby powstrzymywałam się od kąpieli. Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.

Dzieci śpiąlecę do wyrka. Kolorowych nocek wam życzę.

święta święta i po świętach a my i po chrzcinach
udało się wszystko Ozi grzeczniutki w kościele idealnie:-D, cieszę się że już to za nami w wolnej chwili postaram się wrzucić fotki
łysa j ateż bym się wstrzymała

Maciulek śpi ale przez sen popłakuję chyba przez te ząbki które mu doskwierają a jeszcze nic nie widać jest tylko ślinienie jęczenie i popłakiwanie.
Siedzę sama i się denerwuję M pojechał na pogotowie bo strasznie bolał go brzuch i miał objawy wyrostka robaczkowego więc kazałam mu dzwonić po kolegę i jechać, i pojechał ciekawa jestem co mu powiedzą czy wróci do domu odprawiony z paracetamolem czy coś więcej mam tylko nadzieję że nie zostawią go w szpitalu.

Dzieki dziewczyny :* obmylam go tak jak wczoraj gabeczka I juz. Zal mi tylko go bylo bo on uwielbia kapiele i lepiej po nich zasypia.

Lece sie uczyc Bo dzieciaki spia, jeszcze raz dzieki I zdrowka dla waszych pociech :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry