Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A jestem zla jak osa ... Mlody dostal ten antybiotyk w niedziele na uszy i zapalenie drog oddechowych, butelka byla 125ml, mialam dawac 3x na dobe po 2,5ml, napisane bylo do skonczenia opakowania...dobrze, ze pamietam jak przy Zuzi bylo a mianowicie takim malym dzieciom nie daje sie dluzej niz 5 dni! Zadzwonilam do przychodni, babka w recepcji chciala mnie zbyc tym, ze mam zuzyc calosc a ja twardo ze chce lekarza, no to zadzwonili do mnie i potwierdzil, ze tylko 5 dni. Teraz musze obliczyc kiedy powinnam dac ostatnia dawke. Spytalam sie czy moge zarejestrowac mlodego na poniedzialek na osluchanie i sprawdzenie uszu a on, ze jezeli Ben jest zadowolony i nie ma temperatury to nie widzi takiej potrzeby 
Rece opadaja, mam juz ich serdecznie dosc i gdybym miala wracac do polski to tylko przez sluzbe zdrowia :-( skad ja mam wiedziec, czy Ben jest ok jak zabkuje w tym samym czasie, kiepsko je, zle sypia, czesto placze, nadal ciagnie uszy i czasem placze tym bolacym placzem 

chyba dziś obniżę materac na środkowy poziom, bo Kuba lubi tą karuzelę (w przeciwieństwie do mnie)
Nikuss, współczuję sytuacji, ja bym poszła na pocztę i już. na przyszłość niech wczesniej mysli o takich sprawach jeśli chce, żebyś Ty je załatwiała.
Freiya, trzymam kciuki, żeby to było od ząbków.
jeśli chodzi o szczepionki to ja staram się nie ulegać masowej histerii, co jakiś czas podnoszone jest wielkie larmo, że szczepionki wywołują autyzm, padaczki itd. ja w to nie wierzę, nie ma żadnych dowodów na to, że wszelkie choroby, czy ułomności wywołane są akurat przez szczepienia, uważam, że ludzie demonizują i pewnie gdyby nie zaszczepili dzieci, to one również okazałyby się chore, wtedy pewnie przyczyny szukałoby się gdzieś indziej.