Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MASAKRA!!! Nalykalam sie silnych przeciwbolowych i tabletek na bol miesni i poki co chodze, ale jak tak ma byc codziennie to ja dziekuje :-(
Na psychologa to dzieciaki sa za male bo nie sa w stanie powiedziec czemu czuja zlosc, to sa emocje ktorych dopiero sie ucza i niestety nie wiedza jak sobie z nimi radzic, ja po prostu ja ignoruje jak ma swoje ataki, jezeli sie mie slucha to dostaje na tylek i sadzam ja na stopien na dwie minuty, potem musi przeprosic i dac buzi, tam sie uspokaja i jezeli jest powtorka z rozrywki to sadzam ja z powrotem. Chcialabym tylko zeby nie krzyczec i nie bic jej bo moja mama tak mnie traktowaka i oprocz wiekszego buntu do niczego to nie prowadzilo ale najbardziej mnie wkurza jak Zuzia dostaje ataku placzu i nerwow i budzi mi Bena, wtedy to nerwy mam tak zszarpane i nie raz dostala za te krzyki ale wlasnie w takich sytuacjach nie wiem co robic bo nie mam takiego miejsca w domu gdzie moglabym ja posadzic i tam moglaby sie wykrzyczec nie budzac mlodego 

Mam nadzieje,ze te zeby szybko wyjda bo mnie wykoncza psychicznie 
.
. A rozkoszna i śmieszna też potrafi być, rozrabia zaraz zaczyna coś śmiesznego robić czy mówić to weź tu się człowieku złość jak prawie ze śmiechu sikasz po nogach z jej głupot.

Poczytałam wszystko i niewiele pamiętam, co komu( sorry
)..

Gratuluję i trzymam kciuki, aby to było jak najmniej bolesne dla Hanulki..