MILVA- musisz Bartusia czesciej do babci dawać
Dorotar- powodzenia w szukaniu pracy !
Asko- właśnie następnym razem dodam więcej wiórek kokosowych i zamiast margaryny 3/4 kostki masła, zobaczę co to wyjdzie.
Koleżanka narzekała na męża że dziad, bezmózgowiec itp. Pytam się to dlaczego za niego wyszłaś ? Czym Ci tak zaimponował ? „ a wiesz on był taki przystojny i tak pięknie tańczył... „ No faktycznie argument żeby się dać zaobrączkować ! Pare lat później : dziecko płacze, kolejna nieprzespana noc. Ona już totalnie wyczerpana, zero pomocy od męża, ale za to może pięknie zatańczyć ! To się klasycznie nazywa błąd młodości
Wczoraj pomyłam w końcu wszystkie okna, bo na święta było zimno i dzieci w domu chore a po obiedzie pojechaliśmy na spacer do lasu. Kasia była pierwszy raz , bardzo się podobało ! Ola znalazła mrowisko, tata dał wykład na temat mrówek. Jak wracaliśmy w samochodzie wymiękłam bo Ola z twarzą zwróconą do zachodzącego słońca powiedziała „Boziu przepraszam że byłam niegrzeczna”.

Pare dni wcześniej zawołałam ją do okna, bo był śliczny zachód, pokazuję i mówie że tam Bozia mieszka – zapamiętała !