reklama

Grudzień 2011

lysa, raczej zimnej krwi to ja nie zachowałam...modliłam się w duchu żeby mała sie obudziła bo przez chwile naprawde czarne mysli mi przeszły przez głowę...ona się budzi nawet jak chcę ją trochę przesunąć z miejsca na miejsce, rusza się we śnie i czuje przez sen jak mnie dotyka, szturcha, pcha sie na mnie, tym razem nie czułam i to mnie zbudziło...ale zasnęłam bo pomyślałam że ładnie śpi, tylko że po jakims czasie znowu się obudziłam i w tej samej pozycji spała taka chłodna....nigdy nie byłam tak szczęsliwa jak wtedy kiedy sie obudziła...chyba odciagnę sobie mleko przed kolejna dawka atybiotyku i jej dam z kubeczka...
maxwell, tez sie musze wybrać w koncu do fryzjera,ostatnio mama mi włosy farbowła jak bylismy u niej na wakacjach. A mała mnie wtedy nie poznała albo zapach moich włosów był dla niej przykry bo płakała u mnie na rękach i wolała nawet byc u mojej mamy niz u mnie, więc teraz troche sie boję fryzjerskich eksperymentow a chciałam sobie grzywke zrobić...

Co do ząbkowania Lence chyba górna dwójeczka wychodzi...ja nigdy nie wiem kiedy ona ząbkuje bo przechodzi to bezproblemowo..., musze jej pogmerać w buzi przy myciu zabków wtedy dopiero wiem co tam się dzieje

Ostatnia edycja:
reklama
No, my juz po spacerku i przy okazji niewielkich zakupach:)
Odwiedzilismy M w pracy, ale Alanek sie ucieszyl jak zobaczyl tatusia:) Z wzajemnoscią zresztą.
A wracając pod samym domkiem usnął. Patrze a tu glowa wisi....:eek: Tak wiec zajechalismy do domku, wyciągnęłam go z wózka i rozebralam, na szczescie sie nie obudzil. Teraz dalej spi a ja mam chwilę dla siebie:)

Jak zapinacie dzieci w wózku??? Bo my mamy 5-cio pkt pasy, ale nie zakladam mu na ramionka ich, tylko tu za bioderka i zapinam, bo jak wapinalam je tak "prawidlowo" to bidulek nie mogl sie nic ruszyc i plakal... Teraz jezdzi mu sie znacznie lepiej, tylko ja sie czasem boje ze zle zapiety i zeby nie wypadł :dry:

Tofika wspolczuje sytuacji, dobrze ze tylko na strachu sie skonczylo... Ja niekiedy tez mam takie "omamy" i panikuję. Ale my,matki to chyba juz cale zycie bedziemy sie bac o nasze dzieci...

Inka ja tez gratuluję:) Juz wiemy skąd masz takie zamilowanie do sztuk walki (i chyba wogole do sportu?)

Maxwell jakas wieksza metamorfoza ;-) ? Bedzie dla nas foto???

Kurcze dziewczyny chyba co mnie bierze. Zaczyna boleć gardło, z nosa woda i jakoś tak nie chce się jesć. oby nic Adasiowi więcej nie było, bo chyba wtedy już się wykończę. Jeszcze M. od rana fochy i jak tu funkcjonowac?

Maxwell zazdroszczę fryzjera, ja wyglądam.. ahh lepiej nie mówić. Czekamy na fotki :)

Sosnowiczanka my też mamy 5-cio punktowe pasy i zapinam tak samo jak Ty tylko dół bo moje dziecko dostaje szału jak ma skrępowane ruchy, zobaczę jak będzie w nowym wózku z zapinaniem.

Położyłam się z Maciusiem że się prześpię to za chiny ludowe nie mogłam usnąć i po prawie godzinie leżenia się poddałam i wstałam a Maciusia włożyłam do łóżeczka i dalej śpi. Dzisiaj mam dzień lenia M gotuję obiad a ja się opierdzielam a co też mi się należy :-)

A ja do fryzjera wybieram się w przyszłym tygodniu w PL :-)
Pytanie do Sosnowiczanki i Dorotar sądzicie że w godzinę fryzjerka uwinie się z jakąś ładną i normalną fryzurą z moich włosów (ostatnio robiła ponad 2h) bo umówili mnie na 11 na fryzurę a 12 makijaż a ślub na 14. I może polecacicie jakieś fajne fryzurki na długich włosach :-)

Sosnowiczanka u mnie cała rodzina jest sportowa. Chodziłam do szkoły sportowej, trenowalam w klubie i nadal nie wyobrażam sobie życia bez sportu :-) a sporty walki uwielbiam ze względu na moich braci i M :-)
Także wszystkie gale oglądam a jak mogę to tez jeżdżę.

Tofika wspolczuje tej nocy. Może faktycznie to wina antybiotyku. Może warto zadzwonić do lekarza i zapytać?

Żabcia korzystaj z wolnego i dobrej woli M. Niech się chłopina teraz wykaże!

Nastazja dużo zdrowia i cierpliwości do M! A Adasiowi daj na zaś wit C i może calcium.

Laseczki ja na 5 min, bo jestem strasznie zmeczona dzisiaj po szkole, nie nadrobie nawet dzisiaj tylko jutro na spokojnie:) Chciałam sie tylko pochwalić, ze mamy dolna 1-kę!!! i prawie przebita górna 2-kę:)
Chociaz powiem, Wam, ze od jakiegos czasu czekam na tego gornego zeba, bo jest i byl bardzo widoczny a dolny wcae a tu taka niespodzianka:)

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i do juterka!

Nie napiszę dziś nic kontrowersyjnego. Jest zimno, szaro, buro i ponuro. Cały dzień siedziałam w cieple u rodziców a teraz wróciłam do bloku gdzie jest chłodniej. Oby od jutra zaczęli grzać, bo chcę dziecko wymyć.
Nie wiem ostatnio coś mi Nina z jedzeniem wybrzydza, odstawia kaszę... poza tym z położeniem wieczornym jest dramat. Kiedyś godzina 18 i spala jak zabita a teraz ledwie o 22 we 2jkę możemy ją położyć. Ma niezliczone pokłady energii, ciągle chce szaleć. Jak ją kładziemy to jakby zarzynali prosiaczka...Nie znałam takich jazd :[ Wieczory miałam dla siebie... trzeba znów to zmienić i przywrócić w domu ład i porządek I MOJE RZĄDY, BO to towarzystwo się rozbestwia.Mąż też zamiast iść spać z kurami, siedzi... Bóg wie na co liczy..haha:szok::cool2::cool:

Nikuś
gratki-tylko my nie mamy zębów?WTF?
Żabcia ;)) ja się zawsze poddaję mojej fryzjerce i jeszcze nigdy mnie nie skrzywdziła ;)Staram się jej nic nie narzucać, ona wie, jak zrobić bym była zadowolona ale mam jedną fryzjerkę od 10lat. Tylko jak chce się wyskakać to mówię, że wolę spięte-jak na swój ślub a jak chcę spokojniej to wypuszcza mi troszkę ;) 213.jpgP5050725.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Net-ka uważaj żebyś się jeszcze w księdzu nie zakochała;);)

Matko tofika serce mi umarło na chwilkę :(

Nastazja zdrówka!

Śniło mi się że odezwał się mój były i zdecydowałam się wrócić do niego, wzięłam Krzysia pod pache i uciekłam od mojego M. :D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry