reklama

Grudzień 2011

Nie było mnie trochę ale miałam problemy z @ no i u Mikołaja odezwała się astma:no:
Miki ma już przebite na górze trzy zębole i czekamy na ostatnią 2.
W nocy z soboty na niedzielę Mikołaj zaczął się dusić. Nie mógł złapać powietrza, robiłam szybko inhalację mimo że 2 godz. wcześniej miał robioną. Dzwoniłam na pogotowie dowiedzieć się co mogę mu podać ale ta baba była jakaś nieprzytomna i chyba mnie nie słuchała. Wkurzyłam się na nią i dałąm Mikołajowi leki na wyczucie. Dziś byłam z nim u lekarza, ale jest ok. Pani dr. stwierdziłą że mam doświadczenie i sama mam dawkować leki jak uważam, bo ja to wiem najlepiej:-D No w sumie ma rację, bo ja widzę czy jest poprawa czy nie i czy mogę zmniejszać dawkowanie czy nie.

reklama
Violett trzymam kciuki zeby bylo dobrze, musi byc, nie ma innej opcji wogole!!! Pisalam wam ostatnio ze w zakladzie rozmawialam z klientką co urodzila w 30 czy nawet 29 tyg ciąży i dziewczynka polezala troche w inkubatorku, ale bylo wszystko dobrze...

Pyszczek Krzysiu po angielsku, a Alan to niekiedy mam wrazenie ze po chinsku mowi:D

Na szczescie rozrabiaka juz spi, mam nadzieje ze dzis bedzie spal w swoim lozeczku, bo mimo ze lubie z nim spac to nie chce zeby sie przyzwyczail, bo juz raz byl problem z tym i nie chcial spac sam...
I mnie tez cos bierze, zaczyna pobolewac gardelko, pewnie tez bede chora.. :baffled:

Dobranoc kochane***

Pyszczek się uśmiałam-mam zje... humor więc tu mi się polepszyło z tym anglojęzycznym dzieckiem ;)
Mła dobrze, że Emilce nic się nie stało ;)
Dziewczyny 3mam kciuki za ciężarówki, które będą rodzić a nie powinny. Oby wszystko się dobrze zakończyło w obu przypadkach!

ja dokładam drugiego buziolka:* dla Krzysia:)
i życzę miłego dnia... bo u mnie szaro buroooo
Karola wstała o 6,30... zaszalała, zważywszy na to że poszła spać o godz. pozniej niż zwykle!, myślałam że chociaz do 7,30 da mi pospac;p
ogarnę siebię i dziecię i zaczynam czapę dla Aleksego:)

Krzysiu buziaczki!!!

U nas nocka nawet ok, tzn oprócz mlekowych przebudzeń, to w końcu Bartek się tak nie kręcił...albo ja ze zmęczenia mocniej spałam:confused2:
Też pogodę mamy mało przyjemną- szaro , ciemno.. , ale jeśli nie będzie padać, to jakiś spacer zrobimy, bo w domu idzie oszaleć tyle godzin ...

Mam pytanie do mam odnośnie górnych jedynek- bo między nimi jest u nas przerwa jakieś 2-3 milimetry i się zastanawiam, czy jak one całkowicie wyjdą, to jej nie będzie, czy też taka przerwa zostanie?:eek:

Wczoraj Bartek sam zaczął iść przy pchaczu:happy: Ale jakieś takie mało bezpieczne mi się wydaje to urządzenie, leci do przodu strasznie, na panelach to już w ogóle...
Na szczęście na razie nie lubi być oprowadzany za rączki, woli na czworaka lub sam chodzić przy czymś.

Hej :*

Dziewczyny siedze jak na szpilkach, własnie dostałam sms-a od Ani ze dostała już skurczy i ze jest już na porodówce. Za pare godzinek będzie nowe maleństwo w rodzinie, mam nadzieje ze świetnie sobie poradzi ta kruszynka. Trzymajcie bardzo mocno kciuki. prosze

Milva u nas Marika ma do tej pory przerwe.

Milva to zalezy na jakim etapie są wasze jedynki, mojemu Kamilkowi od razu pięknie wychodziły i ma cudowne ząbeczki, mam nadzieję ze będzie tak dalej, a corci mojej przyjaciółki wychodziły ze szparkami ok 3 mm i do tejpory takie ma... ale ona ma 14 mies. i dopiero jej wychodzi reszta ząbków więc powinny się jeszcze ulożyć itp. Tak przynajmniej mi mowila dentystka jak kiedys pytalam. Mojej wychodzą najpierw gorne 2 i jak pokazałam lekarce na wizycie martwiąc się ze krzywo idą to powiedziała że wszystko powinno się ładnie wyrownac jak pojdzie reszta, ale w sumie to tez nigdy nei wiadomo. Musicie poczekac na całe 1, albo i nawet na resztę ząbków zeby zobaczyc.
Violett 3mam kciuki za szwagierkę!

Violett kurcze nie wiedzialam ze daja dzieciom z 33 tg 10% szans. szczerze mówiąc to jak Krzyś leżał na patologii noworodka to dzieci z 33 i 32 tyg były i leżaly około miesiąca i do domku. Nic złego się nie działo. Jak samo będzie oddychało to już będzie połowa sukcesu. powinno być dobrze!. Trzymam mocno kciuki i dawaj znać. Matko znów mi się przypomniało wszystko z Krzysiem....

Sosnowiczanka to małego chinolka masz:D ja się śmieję że Krzyś się modli po musłumańsku jak marudzi ammmmmaammmaauuuuuuamaaaamaa :D

Milva Krzyś też ma odstępy między zębami ale myślę że jak zębów będzie więcej to się zagęści:)

wtorkowo-poranny uśmiech Straszny wirus - Blogi - Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Violett trzymam kciukasy.
Inka - koleżance też wszystkiego dobrego życzę.
Mła - jeśli chodzi o pokazywanie nosa to jeszcze wytrzymuję, gorzej jest u nas z pokazywaniem oczka:rofl2:

Dzisiaj nocka tragiczna, Młoda non stop się budziła, mam nadzieję, że to w końcu zęby idą i się nam pokażą.
Za oknem szaro buro na razie, za biurkiem też nie ciekawie. Sterta papierów przede mną, a ja bb na monitorze:sorry:
Wczoraj kupiłam pudło pampersów w tesko 132 szt, rozmiar 4 za 87 zł.
Dzisiaj placki ziemniaczane utrę, bo mam mega smaka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry