hejo
na poczatku chciała bym złozycz wszytskim miesieczniakom zyczonka i przesłac buziaczki :*:*:*:* dzisiejszym i oczywiscie wczorajszym i przed wczorajszym (bo mnie nie bylo) :*:*:*:*:*
Tzn czytałam Was, ale tak tragicznie sie czułam, ze nie mialam sily odpisywac.
Dalej jestem troche chora, ale juz duzo lepiej. Moj Lenuszek tez ma katarek, ale dajemy rade- nie ma tragedii.
Zaniepokoiło mnie dzisiaj tyko to, ze po kapaniu jak ja wybalsamowałam i ubrałam, zrobiłam jej nosek i inne tego typu i nagle buzka jej sie zrobila cala czerwona...nie mam pojecia od czego i ten kolorek utrzymywał jej sie jakis czas, teraz spi, wiec nie chce palic swiatla, wydaje mi sie, ze moze troszke zeszło.
Wiecie co to moze byc? Nie wygladalo jak jakas wysypka. Jesli do jutra jej sie utrzyma, to grzeje z samego rana z nia do lekarza.
Dzisiaj u nas w CH była Krupa i widziałam ja z bliska. Niezla z niej laska tj pokazuja w tv tak samo wyglada na zywo

Tylko troche nizsza jest niz mi sie wydawało;p
A tez ajkeis 2-3 tygosnie temu stałam na swiatłach koło Gortada (czy jak on ma

), bo w zielonej grali jakis mecz nasza reprezentacja i co on jest wysoki, to masakra

wiem cvzy siegałam mu chociaz by do łokcia, nie przygladałam sie, bo głupio mi bylo i tak mialam zalozone okulary i lukałam po kryjomu, no ale masakra jakas laski moga mu na stojaco...........(wiecie) hahahha
Spadam do mojego dzieciaczka. Dobranoc laseczki