reklama

Grudzień 2011

reklama
Hello ;-)

Ja w drodze do domku, wzielam ze soba tablet wiec doczytalam co tam u was slychac bo mialam zaleglosci, jak zwykle z reszta :zawstydzona/y:

nastazja, violett, milva zdrowka dla maluszkow! U nas tez z katarem meczarnie, tu lekarze kaza nie odciagac :eek:
violett ja maialm ten problem z Beniem ze chcial byc bujany, od czwartku przemeczylam sie, byly placze ale nie dalam za wygrana i znow sam zasypia! Jestem z siebie dumna, wczorajsza noc byla dla mnie nieziemska! Maly zjadl mleko o 22.30, obudzil sie szukaja smoka o 2.30 i spal do 5.50 rano! Najlepsza nocka od 9 miesiecy :tak:

Kurcze dopisze potem, stacja, wiec musze wysiasc ... ;-(

Dziewczyny, ja już wymiękam.Nie wiedziałam że można kichać ze sto razy pod rząd bez przerwy, teraz juz wiem...:-(jestem przecież na antybiotyku a czuję sie coraz gorzej...doszła do tego temperatura, nie jest bardzo wysoka 37,8 ale mam juz tego powoli dosyc. jestem wkurzona na mojego m. bo to on mi przywlókł jakiegoś wirusa do domu i mi sie nalozyła grypa na to moje przeziębienie...a na grypę antybiotyk nie działa...
lysa, nasza pediatra (której swoja drogą nie ufam), własnie tez nie polecała mi odciagania wydzieliny z nosa, mówiła żebym wacikiem nasączonym w soli morskiej przemywała nosek w środku i troszkę tej soli zostawiała w nosku. Ale tak czy inaczej moja Lenka nie cierpi zabiegów przy nosie, uszy ok, zęby lubi myć jak najbardziej (chociaż oglądac sobie tez nie pozwala), natomiast od nosa trzeba się trzymac z dala, bo zwiewa tylko sie kurzy...
Phelania, i jak wizyta???

Ja się w końcu zapisałam do gina dopiero na połowe października, mam nadzieję, że nie zapomnę...chcę zrobic cytologie i usg, bo mnie cos tam niepokoi...

Oooo a co tu taka cisza, gdzie jestescie?

Normalnie pierwszy raz moje dziecko usnęło prze 20 :szok::-D. Od babci wrocł Aluś z M po 15, byli by wczesniej ale M juz mial sie z nim zbierac gdy Alan postanowil zrobic sobie drzemkę, wiec dwie godziny przespal i dopiero wrocili. Az nie mialam co w domu robic, taka cisza i spokój...

A pozniej odwiedzial nas moja kolezanka z pol-roczną Nadusia, taka kruszynka przy Alanku..:)

Wogole to od kilku dni moje dziecko w ciągu dnia tylko raz spi, okolo dwóch godzin. A jak jest u was?

Lysa a ile czasu minęło odkad polozylas Bena a on usnął? Bardzo w tym czasie plakal?

Tofika wspolczuję choróbska, obyscie szybko doszli do zdrówka:) A dlaczego pediatra nie polecila wam odciągac kataru?

Uciekam wczesniej spac, bo nie wiem co mnie w nocy czeka a rano musze wstac do pracy.

A i zapomnialabym, zajzalam dzis Alankowi do buzi i w miejscu czwórek ujzalam cos bialego, ale nie wiem czy to ząb czy co bo nie dal sobie dokladnie obejzec a pozniej to juz wogole nawet buzi nie otworzyl, moze jutro lepiej sie uda :)

Dobranoc :***

Ostatnia edycja:
Hej
Ja tak na szybciorka..
Dziękujemy za życzenia - oj, już 10 m-cy za nami:szok::-) No i buziaki dla Hani, Mikusiów Ankubator i od Venus, Zuzinki i Karolinki:*:*:*:*
Zdrówka dla wszystkich przeziębionych i chorych..
Kota, robiłaś trzeci test?:sorry::-)
Phelania, daj znać, jak po wizycie..

A my jutro idziemy prywatnie do pediatry (na 18.00), bo Marta coś kaszle i kaszle, szczególnie w nocy, a nasza pediatra nic tam nie widzi u niej..:szok::-(
Spokojnej nocki kochane

witam wieczornie..
Adaś śpi a ja leżę, zmęczona.. M. z pracy jedzie. Nie komentuje tego, że był w niej prawie 11 h. Jutro podobno ma mieć większe luzy, haa ciekawa jestem, bo słyszę to codziennie.

Co do kataru- to może lekarzem nie jestem, ale jak się go nie odciągnie, to dziecko albo będzie chodziło z gilami albo mu spłynie do gardła i go zje.. :eek: Mój Adaś też się wyrywa, ale fridą raczej krzywdy mu nie robie. Z resztą on wyrywa się nawet przy zmianie pieluchy więc już się tym nie przejmuję.

reklama
Dorotar jasne że medycyna zna na to „lekarstwo” – transfuzja krwi przed brzuch do pępowiny – dzięki ale ja odpadam – nie zniosę takiego stresu

u nas katar - jutro do lekarza. echhh padam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry