Żabcia, wszystkiego najlepszego dla Maciejka! :*
Phelania, no normalnie nie mogę... Patrzę na ten Twój suwaczek i przecieram oczy, że to już 19 tydzień! Podziwiam Cię, że radzisz sobie z brzuszkiem i maluszkiem, który zaczyna chodzić. Mam nadzieję, że Alanek jest dla Ciebie niezbyt wymagający

Po cichu też zazdroszczę, ale tak życzliwie
Agapa, dużo zdrówka dla Mikiego i oby noc okazała się lepsza, niż sądzisz.
Łysa, dla Twojego szpitala również dużo ciepełka. Przegońcie w końcu te choróbska!
Net-ka, po pierwsze zakaz myślenia o głupotach i włóczenia się po lesie!!!!!!!

Co do pani psycholog, to serdecznie jej gratuluję, bo jeśli ma rację, to 99,9% populacji mam ZD, w tym nie tylko nasze dzieci, ale i my. I pewnie nawet ONA! ;P Kuźwa, nienormalna jest i już. Moje dziecko prowadza się ostatnio za rączkę, ale to jak na karuzeli - 2 kroki i obrót ;p

O piciu ze szklanki ie ma mowy, bo nawet butelki jej się nie chce trzymać. Szczotki używa - jak grymasi przy przebieraniu to jej daję do zagryzania. Głowy ta szczotka nie widziała ;p Łyżeczką też nie je. Ledwie raczy pozwolić sobie wpakować łyżeczkę trzymaną przeze mnie. Ej, a może ona się pomyliła? Może Ninka jest tak rozwinięta, że pomyślała, że mała ma 2 lata? ;p Któraś z dziewczyn była pytana przez lekarza, czy dziecko ma już bilans dwulatka.....

Ogólnie szkoda słów.
Rozumiem Cię, że szukasz odpowiedzi, bo chcesz wiedzieć już. Myślę jednak, że rzeczywiście na te parę tygodni powinnaś sobie odpuścić wszelkie konsultacje lekarskie. Nikt nie da Ci tej odpowiedzi. I tak nie będziesz pewna, a tylko się denerwujesz niepotrzebnie :*
A swoją drogą przeczytaj pytania zadane Łysej na temat Bena. To ma przełożenie na możliwości naszych dzieci.
Nastazja, oni się reklamują, że mają nietypowo małe rozmiary butów ślubnych...
http://www.malebuty.pl/pl/oferta/buty_slubne/
Tofika, doczytałam, że i u Was nieciekawie

Zdrówka dla Lenki :*