Venus Sosnowiczanka Kupinosia Nina w sklepie była bardzo zmęczona, blada, miała zimne rączki mimo iż była ubrana. Dopasowałam sobie wszystko. Wyglądała, jej oczy wyglądały... totalnie jak oczy dziecka z ZD...Nawet P mi to przyznał.Jestem beznadziejna.
Nastazja ale Ty masz małą Nóżkę

jak królewna! Ja mam 37 ;P to łyżwa, przy Twoich!
Agapa współczuję i podziwiam. Jak czytam o Was to przypomina mi się katorga jaką moja mama miała ze mną i moja astmą. Katar był to już wiadomo było, ze duszność będzie, kaszel się pojawił, to zaraz i wymioty i astma. Masakra. Do tego była sama, bo tata w USA był do 8 roku życia mego...Plus 3 dzieci oprócz mnie. Dała radę i Ty też dasz, jesteś kobietą. My musimy mieć tę siłę w sobie. Bo kto jak nie my?
Papayka też się martwię i rozmyślam o Twoim synku. Poza tym nie umiem szydełkować ani dziać ale to było by dobre.... Choć pewnie szydełkując i tak byłaby myśląca...
Inka współczuję bólu, wiem co czujesz, niedawno rodziłam zęba i cała szczena mnie bolała. Okropieństwo.
Mła masz rację ale serce matki krwawi. I ta bezsilność. Szał. A do specjalistów chodzimy, bo nam każą -ordynatorka z rehabilitacji. Sama z własnej:-( woli nie idę...
Phelania wyniki mam mieć w połowie grudnia. Na urodziny Ninki, przed Świętami ...
BENIOWI WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO!!
Lysa właśnie Ninka zrobiła to samo co Ben na tym bilansie plus jeszcze inne rzeczy ona chciała typ jedzenie i picie-żeby sama jadła i piła z FILIŻANKI. *****!!!
Kupinosia daj znać jak wyzdrowiejecie! 3mam kciuki by jak najszybciej, u nas tez jakieś smarki się pokazały!