reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry :-)

Beniu ogromne buziaczki dla Ciebie !!!

Wczoraj mój syn długo nie chciał spać usnął dopiero o 24 ale za to dzisiaj dospał do 9,30 a potem jeszcze leżeliśmy 15 min :-) Nocka z kilkoma pobudkami bo smok uciekł Maciusiowi i musiałam mu podać no i raz przebudził się że wzięłam go do nas bo coś niunia bolało płakał strasznie przez sen i się przytulał no ale usnął i potem spał ładnie.

Wiem już dlaczego ostatnie dni pożerałam tyle słodkiego, a więc po długiej nieobecności odwiedziła mnie @ czuję się masakra brzuch mnie boli jestem przemęczona jakaś i jest mi niedobrze.

Uciekam uśpić młodego bo jakiś śnięty siedzi na środku salonu i się patrzy w tv bo od raz u nas Disney Junior leci :-)

reklama
Hej:)

ufff dopiro usiadlam na tylku, rano do lekarza z Fabiankiem na szczepienie, mialam wziasc Marike na bilans swulatka ale nocka jakas licha, plakusiala chyba 3 ida i poszla spac pozno i jak sie szykowalam to jeszcze spala wiec nie chcialam jej budzic i mama z nia zostala. A potem sie umowilismy ze pojdziemy po prezent dla Mariki, i od razu od lekarza do carefoura cos wybrac, zdecydowalysmy sie na kuchnie wiec teraz zabawa w najlepsze i balagan wiekszy:P

Zaraz klade ich spac, i odpczne sobie troszke i sie spakowac musze bo jedziemy na weekend na wies do rodzicow P:) Juz sie cieszy m mordka na ten wyjazd bo sie umowilam z siostra P na picie likieku - juz zakupiony no i ogolnie baaardzo tam odpoczywam bo jest tyle ludzi ze zawsze ktos zabierze mi dzieciaki:)

Agapa mocno trzymam kciukiasy za zdrowie Twoich dzieci, i laskawosc Twojego P, a Tobie takze wreczam order super mamy:) Wspaniala jestes:*

Inka wspolczuje tego bolu:( Biedna

Benio sto lat!

Papyka trzymam kciui za jutrzejsza wasza wizyte. a jestes pewna ze to sa normy dla dziecka?? W laboratorium zwykle maja tylko normy dla doroslych ludzi i potem wychodza takie rzeczy..

Kupinosia ja zawsze inhaluje woda morska i tez pieknie dziala, ale w szpitlau wiem ze inhaluja czyms na B ale nie pamietm niestety nazwy.

Netka kochana nie dopatruj sie na sile w nince ZD. Fabian tez nie potrafi wielu rzeczy ktore piszesz,tez ma ciagle zimne rece, odstajace uszy. Niemozesz przez jedna opinnie lekarza twierdzic ze masz chore dziecko bo przez swoj nastroj, i taki wlasnie dopatrywanie sie uciekaja wam wspanialemomenty rozwoju Ninki.Zdaje sobie sprawe ze Wamciezko alemyslpozytywnie kochana!

Dorota a macie w przedszkolu psychologa??Moze umowcie siedo niejpare razy na spotkanie,ona wytlumaczy Meli co trzeba a i Tobie pewnie rozmowa z nia dobrze zrobi. Ale mysle sobie ze takich slow nie mozesz brac az tak do siebie bo Mela poprostu zrobila to ze zlosci,tak na dobra sprawe ona nawet nie zdaje sobie sprawy co powiedziala,nie rozumie jeszcze takich slow. A narazie usiadz z nia i powiedz ze krzyczysz na nia bo sie nie slucha,jak ja o cos prosisz to nie robi tego, i ze nie chce krzyczec ale ona musi sie sluchac i powiedz jej stanowczo ze bardzo ja Twoje slowa wczorajsze zabolaly.

Dziękuje bardzo za życzenia:)

Sosnowiczka moja Marika dzisiaj konczy dwalatka a nie ma zadnej z 3 i 5. Mysle ze dluzej zabki moga wychodzic niz do 2 latek.

Tyle czasu pisalam posta, ze P zdarzyl przyjechac z pracy , zjesc, dzieci usnac a ja ogaarnac pokoj:P

Ale sie wkuwr**** (sorki). A. Pojechal po moja mamę na swojej przerwie i zajęło mu dłużej niż myślał, nawet nie powiedzial ile bedzie jechał a jak juz dojechali to wziął kanapki i wypraowal z domu, nawet go nie widziałam nie wspomnę ze miałam się z nim zabrać zeby jechać na rozmowę!!! Nosz kurda, zadzwoniłam zła a on ze jestem niewdzieczna itd nosz kurde od poniedziałku o tym wiedział i się zgodził jechać. Na szczęście biegiem zdążyłam na autobus i kierowca widząc ze biegnie poczekał więc juz siedzę w pociągu ale poryczalam się w domu i chyba wybilam palec bo ze złości nie mogłam torebki odczepic i się szarpalam. Ehhh jadę ale juz mi się nie chce :-(

Hej! Nie miałam internetu od poniedziałku. Przeczytałam dziś co u Was no i przede wszystkim GRATULACJE KOTA!!!:-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Najlepszego dla solenizantów!!

Lysa- tulę ...

U nas ok, tzn po staremu- w końcu wyszła dolna dwójka dziś! Bartek woła mama i baba non stop- słodki jest.
Moje samopoczucie niestety kiepsko-psychicznie, mam dosyć ludzi ehh

Dziewczyny sorki że nie poodpisuje ale chcialam tylko zapytać czy któryś cyckowy maluch nocował poza domem? Emilka ma dziś nocowac u babci i trochę się denerwuje jak pójdzie... Yyy a raczej bardzo się denerwuje ;)

Caluski dla Bena i Mariczki :*

reklama
Pisze z tel i nie bede sie rozpisywac:P
lysa buziale dla slodkiego Benia
Freyia ja mala zostawialam 2 razy jak bylismy na weselach za pierwszym razem mala urzadzila im pieklo ale za 2 jak wzieli ja spac miedzy siebie to im sie tylko raz na jedzonko obudzila. Mam nadzieje ze Emilka to lepiej przeżyje niż ty :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry