reklama

Grudzień 2011

A_Gala a u nas dziś mgła była...już dawno na spacerku nie byłyśmy. No i nie pamiętam kiedy Ninka się kładła tak wcześnie jak 20:30. Ostatnio wstaje ostatnia i ostatnia idzie spać ;)
Salsik ale przygoda... oby jednak przedłużyli M umowę!!!!
Żabcia 100tny już raz napiszę, że zazdroszczę tych spotkań i wyrwania się z domu z Maciusiem. Oczywiście Maciuś jest dla mnie mistrzem Świata. Zachowuje się jak "stary" i jeszcze starsze"podrywa".
Sergi a widzisz, na Mrozy jedzie się obok osiedla domków moich rodziców ;) Mamy bardzo bliziutko tam. No i kiedy będziesz w okolicy :>:))

Nudy ;) moje dzieci śpią. Mąż wybłagał, żeby mógł jechać na galę MMA do Suwałk dziś. Niech zna moją dobroć ;) Może i ja gdzieś wyskoczę?

reklama
Już pamiętam, pamiętam ta historię i chłopca....Ja nie rozumiem. Nie pojmuję czemu tak jest ;( To jest niesprawiedliwe. Nie umiem pogodzić się z tym, że dzieci cierpią, umierają. W tej chwili nie wiem i nie umiem wytłumaczyć sobie tego, czemu tak ten Świat jest zbudowany...:-(:-(:-(

reklama
dziewczyny czy dużo dzieci jeszcze nie chodzi? Właśnie widzę na fb że Kacperek od Doroty już idzie... A Emi nic, tzn za rączki idzie, ale nie ma szans, żeby puściła choć jedną...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry