agapa
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki:-):-):-)
U nas nocki powróciły do stanu przedchorobowego. Dziś byłam na kontroli, ale to opiszę na wizytowym.
Ja dziś znowu miałam atak bólu brzucha i przez to cały dzień do d... Było mi niedobrze i słabo
Historię Bartusia śledzę od sierpnia i od tamtej pory codziennie zaglądam na jego blog by dowiedziec co u niego.Dzis nie mogłam uwierzyć w to, co przeczytałam . Dlaczego na świecie jest tyle cierpienia???
[*]
U nas nocki powróciły do stanu przedchorobowego. Dziś byłam na kontroli, ale to opiszę na wizytowym.
Ja dziś znowu miałam atak bólu brzucha i przez to cały dzień do d... Było mi niedobrze i słabo

Historię Bartusia śledzę od sierpnia i od tamtej pory codziennie zaglądam na jego blog by dowiedziec co u niego.Dzis nie mogłam uwierzyć w to, co przeczytałam . Dlaczego na świecie jest tyle cierpienia???
[*]
Życzę II, kciuki zaciśnięte:-)Dziewczyny, serdecznie dziękuję za zyczenia. W skrócie - co do imprezy wszystko przebiegło wg planu. Mój m. ulepił z masy cukrowej piękną figurkę w kształcie krówki i zieloną łąkę ze stokrotkami. Nikt nie chciał uwierzyć, że zrobił to własnoręcznie(foto wkleję jutro jesli będę miała chwile). Goście dopisali, Lenka była zachwycona, a ja nigdy nie byłam bardziej wzruszona i szczęsliwa. Nie odzywałam sie bo od tygodnia mamy gości(jeszcze nie wyjechali). 1szego grudnia będziemy mieć drugą edycję urodzinek dla trochę dalszej ferajny. A z zupełnych nowości - spóźnia mi sie @. Dzisiajszy test negatywny. Myślę, że jesli do jutra nic się nie zmieni to powtórzymy. Jeśli będzie negatywnie, będę zawiedziona. Jeśli pozytywny - chyba zaniemówię na długo z wrażenia:-)Pozdrawiam was i składam zaległe, serdeczne życzenia dla jubilatów.
Coś tam się przemieszcza po swojemu, bardziej się turla
Ale jak postawię ją na nóżki to ładnie i długo stoi, tylko jeszcze sama nie daje rady i kiwa się na boki a o chodzeniu to jeszcze chyba dłuuugo nie będzie mowy...
Ale małpa przylazła wczoraj wieczorem, test zrobiony rano już nic nie pokazał, więc... :-(