reklama

Grudzień 2011

Kupinosia- Bartek wzdryga się - śmieszne to jest...ale w sumie nie zwróciłam uwagi w jakich momentach. Tzn często chyba po przebudzeniu, więc może też jak sika:-p

Dziewczyny jak nauczyć chodzić dziecko w butach?

reklama
KUPINOSIA fajnie z tymi paczkami na święta, ale jak tak można dzieciakom podjadać;-), no no rodzice.
Jak tam u Oli w przedszkolu był Mikołaj?? U nas jutro spotkanie z Mikołajem i jestem zmuszona iść na nie z Kacprem a mamy robić świąteczne ozdoby z przedszkolakami i nie wiem co z tego będzie, będe rozrywana.

FREYIA trzymam Cię za słowo i po świętach zapraszam.
Noto marsz do sklepów a nie po bazarkach chcesz karpia kupować tam zawsze raczej drożej.

No moją ostatnio tak przetrzepało, aż się przestraszyłam co to, ale stwierdziłam, że poza tym było ok, więc chyba tez siku. Już oczywiście jakaś schiza mi przeszła przez głowę...

Kupinosia-moja też się czasami wzdrygnie jak zrobi siusiu- i to na pewno jest to bo zaraz pampers jest ciepły i mokry, kiedyś w innym kontekscie też sie o to wzdryganie pytałam neurologa-potwierdził że to zupełnie normalne
rojku-nic nie myśl złego, swego czasu dosyc sie namartwiłyśmy że cos zlego jest(wiesz o co mi chodzi), a wszystko jest ok

Dziewczyny mam problem-opisze go na watku o rozszerzaniu diety coby tutaj nie smiecić-jak możecie pomóc albo jakaś doradzić to prosze, bo mi juz rece opadaja

U nas z sikaniem tak samo, a najbardziej trzęsie nim jak wstaje po nocy lub drzemce i sika.

Milva- u nas najlepiej sprawdzają się kapcie, takie leciutkie, na wciąganie. W nich Adaś chodzi ładnie. W adidasach idzie mu gorzej ale myślę że to dlatego że dopiero zaczął chodzić tak naprawdę i są trochę za ciężkie. O zimowych nie ma mowy nawet żeby założyć.

Kota cieszę się że z kruszynką wszystko dobrze :* trzymam kciuki za Was by było tak już do końca.

Zamówiłam zdjęcia, prezenty dla Adasia. M. przywiózł choinkę. Adaś spi więc idę mu przygotować obiad.

Trzymajcie się!!!

Milva, ja też miałam problem z butami dla Kuby, ale jak Nastazja pisze, powoli małymi kroczkami,teraz śmiga w miękkich paputkach po domu, chyba mu pasuja, bo nie ściaga ich ze stop, za jakić czas spróbuję z twardszymi butkami, zobaczymy jak pójdzie, no w końcu się uda :)

reklama
Hhaha u nas tez wzdryganie jak siku idzie:p
Freiya podobal misię nius nr 2:P jakos tak smiesznie:DD a po za tym to u mnie jest 15 zl za kg
Mła może ipatelnia taka grilowa takiej nie maja a mi się podaopba:P a jak teściowej się niespodoba to najwyżej dostanie nia w glowe:PP
Kupinosia o takksiazka sagi wciąga:P ja osobiście uwielbiam :D jak się wzielam za czytanie toprzeczytalam wszystkie 3 czesci w 3 dni:DD czytanie non stop do 4 rano aleusialam wiedziec co będzie dalej haha:)
Netka ale techlopy to nie mysla dobrze ze nic się nie stalo:**
Zabcia, Freiya gratkizabkowe
Rojku oj cudo alejak zyczenia się sklada to konca nie ma hah:) babcia miala10 dzieci z czegokazde ochajtane ma 21 wnuczkow(22 w drodze) i jedna prawnuczke także u nas coroku pelna chata:) jak będzie już po to wstawie zdjecie:P
Izi slicznachoineczka:P

Zu spi:) ja ogarnęłam mieszkanie:) mala dala mi tak popalicw nocy ze masakra ale lada dzien przebije się nam dolna 2 i czekam na to. Dotego o 7:30 kiedy odsypialysny nocke przyjechal tesc swoja droga miał być popołudniu(możechciał sprwdzic czy Se jakiegos gacha na noc nie sprowadzam hah) i mi malamarude obudzil i jeszcze z tekstem do mnie to wy jeszcze spicie tak mnie wkur..ze masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry