reklama

Grudzień 2011

Milva-moja chodzi po domu boso-ale ona jeszcze nie chodzi samodzielnie tylko przy meblach i ścianach,kupilam jej ostatnio na allegro takie kapcie firmy Befado-ustywniony zapietek i z przodu i po bokach i zakładam małej w ramach przyzwyczajania na pol godziny dziennie i tak jak boso nie chciala chodzic za jedna reke tylko za dwie tak w tych kapciach smiga za jedną rączke.

Nie pamietam ale chyba Kupinosia też wspominala o tych kapciuszkach

reklama
Kupinosia u mnie Maciuś się wzdryguję zaraz po wysikaniu albo po wstaniu.

ewka gratulacje dla Zulki :-)

Freyia gratuluje ząbkowe :-)

Wczoraj cholerka Maciuś wstał jeszcze i buszował do 1 normalnie masakra jakaś coś mu się znów powaliło długo moja radość nie trwała.
Dzisiaj byliśmy na rodzinnym festynie w centrum dla dzieci do którego chodzimy co czwartek, Maciuś dostał grzechotkę od Mikołaja :-D było strasznie duszno dużo ludzi i z jedzeniem się nie popisali wszystko tak paliło w buzie i jeszcze dawali sos chili no sorry ale gdzie takie jedzenie dla dzieci chociaż pakistańskie dzieci się tym zajadały jak szalone.
Maciuś po drodze usnął i właśnie teraz się przebudził ale siedzi jeszcze w łóżeczku.

Ja się męczę straszliwie mnie boli pierś jakbym miała w niej pulsującego siniaka czy coś takiego nie wiem jak opisać no i cholerka nie wiem od czego =/

Laski pomocy,sory,ze sie ne odzywam ale czasu bak,a jak chce wejsc to berze mnie cholera jasna...popzestawalo mi sie i BB wyswietla mi sie po angielsku i kude nie moge rozszyfrowac tego co piszecie:-( moglybyscie mi opisac jak zmenic obsluge forum na jezyk PL? Tylko blagam o nie pisanie mi o tym ze znakami polskimi....

Już mama Femme Fatale z MM mi pomogła ;-)
Pochwalę się,że Nicole wczoraj o 23:30 pojechała ze mną do dentysty bo wyszedł Jej ropień na pół dziąseł i dała zrobić sobie dwa zastrzyki w buzi i wyrwać ząbka,a płakała może z chwilkę póki nie przypomniałam Jej o wróżce zębuszce,od rana chodzi podjarana bo kogo widzi to woła
"dawaj kasę za ząb"
laugh.gif
,tylko Łukaszowi powiedziała "stary dawaj kasę,piątkę,albo tysiąc"
laugh.gif
może ten stary to nie jakiś powód do chwalenia,ale ja nie zabraniam,samo przejdzie
wink2.gif

A Krzyś rok temu się wykluł,jak ten czas zleciał.

Krzysiu - sto lat!

Dzięki dziewczyny o tych kapciach! Zupełnie zapomniałam, że mam takie usztywniane i akurat są idealne na teraz rozmiarowo. Przez pierwsze 15 minut chodził jak pijany, ale coraz lepiej...może załapie.

No i niestety z nosa leci:wściekła/y:Faszeruje go lekami,może zdusimy w zarodku ehh

A rok temu wróciłam z maratonu zakupowego i powoli zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu:-) Teraz wspominam to z uśmiechem:-p

Witam:) Rano mialam bardzo pracowity dzien w pracy, pozniej wybralam sie z Alankiem na spacerek, kupilam siostrze prezent ( w zasadzie zamówilam- w piątek do odbioru) pozniej ogarnąłam troche mieszkanko, teraz siedze, Alan oglada bajki :)

Rojku jak Alan pojdzie spac napiszę przepis w odpowiednim wątku:)

A ja wam szczerze napisze ze postów nie przestrzegam i nawet w wigilię jem mięsko(w dzien, nie na kolację oczywiscie), bo ja typowo miesozerna jestem :DDD

Zdrówka dla chorowitków malych i duzych!!!

Kupinosia Czasem Alan sie wzdryga, szczególnie jak dam mu cos do zjedzenia i nie smakuje mu (tak mysle)

Ja dzis widzialam karpie chyba po 12 czy 13 zl w tesco. Kiedys nie lubialam karpia, pozniej nauczyłam sie go robic i jest pycha:)

Milva podpisuje sie pod twoje pytanie z butami:)

Dorotar super ze babcia wraca:)

Firanka dla Krzysia wszystkiego naj!!!

reklama
Milva, moja Miśka na początku śmigała w cienkich kapciuszkach z podeszwą antypoślizgową. Ale po 4 tyg odkąd zaczęła chodzić postanowiłam, że czas żeby uczyła się chodzić na twardej podeszwie, bo miałam obawy, że jak założę prawdziwe buty, to mi się dziecko będzie wywracało po chodniku. Od ubiegłego piątku mamy paputki z gumową podeszwą i protest był tylko raz, w drugi dzień. Teraz mała w nich chodzi bez problemu. Może i lepiej, żeby dziecko chodziło na boso, ale u nas jest zimna podłoga i do tego klocki, na które Miśka nie zważa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry