a_gala
Fanka BB :)
Rojku - w mojej rodzinie na wigilii są zawsze następujące potrawy: barszczyk czerwony z uszkami, karp smażony lub pieczony w piekarniku, łosoś (to różnie), kapusta z grzybami, śledzie na różne sposoby, pierogi z kapustą i grzybami, kutia, ciasta, i pewnie jeszcze coś, ale teraz nic nie przychodzi mi do głowy ;-)
Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tego śniegu... u nas na zachodzie odwilż pełną parą i po śniegu prawie ani śladu, dziś w ciągu dnia było 5 stopni w plusie
Sytuacja z urodzinami opanowana, udało mi się zamówić tort i znaleźć wolne miejsce w sali zabaw, którą wcześniej też jestem zadowolona :-) Także wszystko się ułożyło i finansowo też będzie taniej, więc już w ogóle super :-)
Dziewczyny, ale wam zazdroszczę tego śniegu... u nas na zachodzie odwilż pełną parą i po śniegu prawie ani śladu, dziś w ciągu dnia było 5 stopni w plusie
Sytuacja z urodzinami opanowana, udało mi się zamówić tort i znaleźć wolne miejsce w sali zabaw, którą wcześniej też jestem zadowolona :-) Także wszystko się ułożyło i finansowo też będzie taniej, więc już w ogóle super :-)
Widzę, że patelnię już proponowała Kupinosia... to może faktycznie z tą miotłą pokombinuj ;D Hahh