Byłam dziś u znajomej zrobić u niej w domku 3farby, troszkę zarobiłam, Kacperek w tym czasie był u mojej koleżanki która ma półrocznego synka, dali jakoś radę sobie.
Po drodze wstąpiłam do McDonalda bo byłam taka głodna i takim sposobem po godz 12 zjadłam śniadanie dopiero.
Teraz już w domku z dzieciakami, mały śpi, ja sprzątnełam kuchnię, wstawiłam obiad.
A u mojej Amelki w przedszkolu powtórka z rozrywki. W zeszłym roku odeszła od nich super przedszkolanka bo w ciążę zaszła i ma teraz w marcu wrócić po macierzyńskim, od nowego roku mieli zastępstwo z nową panią, przyzwyczaili się. We wrześniu dostała ich trzecia pani, dzieci ją już trochę znały bo miała inną grupę wcześniej no i teraz ta pani co ich miała ostatnia jest w ciąży i też od wczoraj jej nie ma, ciekawe czy w czwartek na mikołaja przyjedzie i też już chyba na razie nie wróci.
Ech nie mają szczęścia te przedszkolaczki do pani która by ich poprowadziła do końca.
SOSNOWICZANKA a znasz bajkę o łodzi???? ŁODŹ SIĘ ŁÓDŹ

CHOĆ MIMO WSZYSTKO ŻYCZĘ cI PUSTYCH SKLEPÓW W SOBOTĘ.
Co do ogłoszenia to na fb podziałało jak na razie. Dziś 110zł zarobiłam, zrobiłam 3 farby i strzyżenia, tyle, że w one te farby same sobie kupiły.
MŁA dzięki;-)
AGAPA to czekam na foto po fryzjerze.
AGALA nie fajnie z tymi urodzinami ale mam nadzieję, że gdzieś gościu wciśniesz i będzie super.
ROJKU hmmm na stole wigilijnym, pisałam już o tym ale napiszę raz jeszcze Pierogi z kapustą i grzybami, krokiety z pieczarkami, barszczyk czerwony, kompot z suszu do tego makaron, karpia-mniam doczekać się już nie mogę, sałatkę sałatkę warzywną z porem,śledzie w śmietanie, chlebak-hmmm chyba wszystko napisałam.
KOTA świetnie, że w pracy akceptują Twoją ciążę.
ŚLICZNE MALEŃSTWO.
FREYIA u mnie też masa śniegu ale na plusie więc na drogach i chodnikach chlapa a nie chcę myśleć jaka ślizgawka rano bedzie.
U mnie tam sie je ciacho w wigilię. Swoją drogą teraz w wigilię nie ma już przecież postu.\\
KUPINOSIA dokładnie u mnie jak u MŁA 12 potraf sybolizujących apostołów i by nastepne 12 miesięcy było szczęśliwe.
MALEŃSTWO u mnie w domu też rzadko się czajnika elektrycznego używa ale sa momenty, że jest on potrzeby jak np. gdy w nieodpowiednim czasie braknie gazu i nie ma jak skoczyć po nową butlę.
IZI piękna choinka.