Dziecko wybebesza mi pudlo z zabawkami wiec jest szansa ze coś skrobne
Kota- super, Okruszek sie rozwija, a na zdjęciu jak super widać było,
Rojku- u mnie też ostatnio szalenstwo z cyklami na poczatku po ciazy kilka razy jak w książce po 28-29 dni a teraz i 35 i ostatnio 22

, ale moze masz 2 owulacje zdaża sie wiec jak coś czujesz to działajcie:-)
a-gala-przykre to co sie stało z zamowiona salą-kurcze a tak sie cieszylaś na te miejsce-ale najważniejsze żeby Elenka byla zadowolona miejsce niewazne. U nas musielismy cos zrobić ze spaniem, bo noszenie przed spaniem nie wchodzily w rachube i 2 godzinne histerie pred spaniem tez nie. Tez wrocilismy do spania po 11-12h, to dla mnie wytchnienie
A co menu wigilijnego
Ja pochodze z wielkopolski wiec u rodziców na wigilijnym stole jest grzybowa obowiązkowo, pierogi,karp smażony, makiełki(taki robiony makaron jak łazanki wymieszany z makiem z miodem i bakaliami) ah uwielbiam to, ryba w occie, ryba w warzywach ale nie po grecku, do tego czasem chlebek albo ziemniaki, sałatka warzywna,czasem jakaś ryba pieczona w sosie(ostatnio pstrag), czasem śledz,
W tym roku bede u teściow-to bedzie też zupa grzybowa ale inna niż robie ja i moja mama, taka na gęsto, kompot z suszu, pierogi, kapusta z grzybami, karp smażony,ryba w galarecie,ryba po grecku, śledz w oleju,śledz pod pierzynką
Ja robie do teściow rybe po grecku(nie przepadam), śledzia w oleju, śledzia pod pierzynka i zrobie w siebie w domu tylko dla nas zupe grzybowa tak ja zawsze robie i dodatkowo jesze śledzia w sosie musztardowym i na nastepny dzien upieke miesa i moze sie skusze na jakas salatke jeszcze'
Dziecko juz mi wisi u spodni i wymusza dostep do laptopa wolajac da da wiec musze spadac