reklama

Grudzień 2011

Net-ka, A_gala, przepraszam, ze lista urodzinowa niezaktualizowana, ale mamy z tym z Sergi pewien problem techniczny....

A_gala, dla Elenki wszystkiego, co najsłodsze na te pierwsze urodzinki! :*

IMG_1769.jpg

Net-ka, Malenstwo, niestety już kiedyś na torcie "powinęła mi się nóżka" ;p

Net-ka, poczekaj z 10 lat, a M nawet starą skarpetę założy na głowę, byleby łysinkę ogrzać :D ;p Mój już się nauczył odkąd poznał trudne słowo "zatoki";p
Księdza do piersi lepiej nie przystawiaj, bo pojawi się braciszek dla Ninki, zupełnie do niej niepodobny - niski i z lichymi włosami :D

Aga,
jak ambitnie! A ja dopiero robię listę produktów! :)

Rojku, przyznaj się, że chcesz się wymigać od noszenia kartonów i stąd ta ochota na brzuszek! ;) A tak na serio, macie szczęście, bo jest Anielcia i wiesz, że "możecie". Reszta zapisana jest na górze, wystarczy zaufać i poczekać :)

Kota, a jak Twój niesławny kolega? Pewnie go roznosi, że znów "migasz się od pracy" ;)))) Kiedyś będzie miał dziecko, to zrozumie.... Choć z drugiej strony, co potwierdza post Żabci, faceci jakoś mają czas na wszystko mimo dziecka w domu. Ja też tego nie rozumiem, bo mam wyrzuty sumienia nawet jak po pracy ide do sklepu i zakupy robię spacerując, a nie galopując po markecie ;p

Edit:

Kuźwa, Net-ka!!! Stojące solarium i lustro pod stopami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świat stanął na głowie!!!!!!!! Dosłownie i w przenośni!!!!!!! :D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Rojku- u mnie zostalo duuuuzoooo cm:) ale powiem Ci ze jak sobie pomysle jakbym nie mogla miec dzieci to bym sie kompletnie załamała mojego M brat rodzony ma 37lat i żone 39 lat 4 razy poronila i zapewne nic z tego nie bedzie..choc z nimi nie rozmawiam to jest mi ich tak żal i Życze im tak bardzo zeby wreszcie sie udało ...tylko tak jak pisze juz nie beda próbowac:((...

Ne-tka -wiesz chyba daje bo jak ciało jest rozgrzane i spocone to wtedy szybciej spala sie tkanka tłuszczowa,ja niestety nie zdazylam tego przetestwac ale jeszcze 4 miesiace:szok:dobrze ze jest zima to czlowiek siedzi w domu i nie wychodzi ...a tak na lato bede jak ta lala:-D

Tak Phelania masz rację, co tam cm, kg czy rozstępy... (choć ja akurat wróciłam dość szybko do sylwetki sprzed ciąży) Czasem nie zdajemy sobie sprawy jak wielkie mamy szczęście, że posiadamy te nasze małe Cuda. Sama ma jednego aniołka w niebie i niemal każdego dnia dziękuję, że mam swoje szczęście przy boku... nawet do porodu szłam niemal z uśmiechem na ustach, bo tak bardzo cieszyłam się, że udało mi się donosić ciążę i że zaraz spotkam sie ze swoim wyczekanym Maleństwem :-)

Mła masz rację nie chce mi się nosić :P Ale i jak popakowałam takie wielkie i ciężkie te pudła, że jak podniosłam jedno, to mi się aż nogi ugięły... Więc nosić będę i tak te malutkie :P
Niby wiem, że możemy, ale jakoś mi się wydaje, że za pierwszym razem to był już cud, a drugi, to mogłoby być za dużo szczęścia na raz.

Phelania też jak sobie pomyślę, że to jest "cena" za Anielę, to jeszcze parę :-p bym przyjęła bez jęknięcia, byleby ją "mieć"

A-gala no właśnie to myślenie... czasem się nie da go wyłączyć od tak, ale pracuję nad tym :)

Nie wiem czy Wam pisałam, że kuzynowi E. zmarło dziecko po urodzeniu... wczoraj je chowali, nie chcieli, żeby nikt przychodził... nie dziwię się. Nie wyobrażam sobie jak smutne to będą dla nich święta...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
IZI czekam:-)
A gala widziałam, że często zaglądasz na watki Aniołkowych mam... Przykro mi ale cieszę się też, że masz Elenę.
Mła wybaczam Ci i Segri ale czekam na wpisanie nas na listę GRUDNIACZKÓW ;P Co do solki to też się zdziwiłam ale odkąd chodzę znów na solarium to tylko na tą tubę, za każdym razem przerażona patrzę w dół i dół...:-D No i P zatoki już zna, nosi czasami czapkę ale wygląda kosmicznie. W każdym razie z księdza zrezygnowałam, zobrazowałaś mi moje dziecko z księdzem i ja dziękuję!!!:-D
Phelania tylko się nie zagalopuj w tym opalaniu po porodzie, bo Cię nie poznamy!:-D

Netka rozwalają mnie zawsze te Twoje teksty o księdzu:-) a co do sucharek to są to zwykle takie żółte w opakowaniu, firma mamut? Nutelke przed wymieszaniem trochę sobie rozgrzej w ciepłej wodzie-lepiej ja wyciagniesz ze słoika.

reklama
Netka - forum bardzo mi pomogło z uporaniem się z cala sytuacja i powrotem do w miare normalnego zycia. malo mnie tu bylo w okresie ciazy, bo zmaglam sie z ogromnym strachem i niepewnosciai jakos latwiej mi bylo swoje zale wylewac wlasnie tam....

Phelania - a to USG bioderek, to jakieś specjalne zalecenie?

Mła - a właśnie dzisiaj patrzyłam czy lista uzupełniona...a tu taki klops...;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry