Mła
Jestem, jestem ;)
Net-ka, A_gala, przepraszam, ze lista urodzinowa niezaktualizowana, ale mamy z tym z Sergi pewien problem techniczny....
A_gala, dla Elenki wszystkiego, co najsłodsze na te pierwsze urodzinki! :*

Net-ka, Malenstwo, niestety już kiedyś na torcie "powinęła mi się nóżka" ;p
Net-ka, poczekaj z 10 lat, a M nawet starą skarpetę założy na głowę, byleby łysinkę ogrzać
;p Mój już się nauczył odkąd poznał trudne słowo "zatoki";p
Księdza do piersi lepiej nie przystawiaj, bo pojawi się braciszek dla Ninki, zupełnie do niej niepodobny - niski i z lichymi włosami
Aga, jak ambitnie! A ja dopiero robię listę produktów!
Rojku, przyznaj się, że chcesz się wymigać od noszenia kartonów i stąd ta ochota na brzuszek!
A tak na serio, macie szczęście, bo jest Anielcia i wiesz, że "możecie". Reszta zapisana jest na górze, wystarczy zaufać i poczekać 
Kota, a jak Twój niesławny kolega? Pewnie go roznosi, że znów "migasz się od pracy"
))) Kiedyś będzie miał dziecko, to zrozumie.... Choć z drugiej strony, co potwierdza post Żabci, faceci jakoś mają czas na wszystko mimo dziecka w domu. Ja też tego nie rozumiem, bo mam wyrzuty sumienia nawet jak po pracy ide do sklepu i zakupy robię spacerując, a nie galopując po markecie ;p
Edit:
Kuźwa, Net-ka!!! Stojące solarium i lustro pod stopami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świat stanął na głowie!!!!!!!! Dosłownie i w przenośni!!!!!!!

A_gala, dla Elenki wszystkiego, co najsłodsze na te pierwsze urodzinki! :*

Net-ka, Malenstwo, niestety już kiedyś na torcie "powinęła mi się nóżka" ;p
Net-ka, poczekaj z 10 lat, a M nawet starą skarpetę założy na głowę, byleby łysinkę ogrzać
Księdza do piersi lepiej nie przystawiaj, bo pojawi się braciszek dla Ninki, zupełnie do niej niepodobny - niski i z lichymi włosami
Aga, jak ambitnie! A ja dopiero robię listę produktów!
Rojku, przyznaj się, że chcesz się wymigać od noszenia kartonów i stąd ta ochota na brzuszek!
Kota, a jak Twój niesławny kolega? Pewnie go roznosi, że znów "migasz się od pracy"
Edit:
Kuźwa, Net-ka!!! Stojące solarium i lustro pod stopami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Świat stanął na głowie!!!!!!!! Dosłownie i w przenośni!!!!!!!
Ostatnia edycja:
dobrze ze jest zima to czlowiek siedzi w domu i nie wychodzi ...a tak na lato bede jak ta lala
bym przyjęła bez jęknięcia, byleby ją "mieć"