reklama

Grudzień 2011

reklama
Rojku absolutnie!!!!! P w każdej czapce wygląda JAK PRZEZ OKNO. Totalnie mu nie pasuje. No a w księdzu nurtuje mnie to, że jest taki Mały, z daleka nie widać, że jest Niski ale jak podejdzie, to mogę go przystawić do piersi na stojąco... Phelania Poza tym no właśnie... jak zdejmie kaszkiet to absolutnie.... włosy liche jak u większości Grudniaczków.... Może też z grudnia jest?:-D:-)

Hej :-)
Spóźnione buziaczki dla naszych wczorajszych Jubilatów: Ninki, Kasi i Bartusia oraz najlepsze życzonka dla dzisiejszego Roczniaka - Igorka
STO LAT Dzieciaczki!!!

A ja dziś spędzam samotny wieczór (B. na wigili firmowej) w sumie to nie tak do końca samotny, bo E. śpi za ścianą ;-) i tak wracam myślami do wieczoru dokładnie rok temu, kiedy to właśnie o tej porze zaczęły się pierwsze skurcze.... Dziewczyny, nie sądziłam, że ja będę tak przeżywać te Pierwsze Urodzinki, też tak macie/miałyście?

Rojku, Zabcia - musicie wylaczyc myslenie, bo takie chcenie za bardzo skutecznie blokuje nasze organizmy...niestety... wiem cos o tym, tez obsesyjnie staralam sie o ciaze i caly czas tylko liczylam, odliczalam i czekalam...;-) Kciuki za was mocno, mocno trzymam!

Netka - ja mam tak samo, że mimo, iż B. niejednokrotnie mówi, że zostanie z małą, a ja mam sobie gdzieś iść wieczorem, to jednak tez wiem, że bym się martwiła.... chociaż jak by została z nim, to może nie tak bardzo, gorzej jakby to teściowa pilnowała ;-)

Malenstwo - gratuluje ząbka. u nas chyba dolne czwórki na wylocie, bo dziś E. w końcu dałą sobie wsadzić palca w buzię i normalnie czuję twarde ząbki pod dziąsełkiem

Milva - czyli widzę, że imprezki mamy tak samo jutro :-) mam nadzieję, że wszystko się uda i będziemy zadowolone, a najbardziej nasze dzieciaczki :-)

Mnie na szczęście ta przedświąteczna gorączka ominęła, zakupy prezentowe zrobiłam dużo wcześniej, a na święta nic nie przygotowuję, bo każdy dzień spędzamy u rodzinki :-) a i pewnie wałówkę dostaniemy też :-) Także taki leniuch ze mnie :-) A tak w ogóle, to bardziej żyję jutrzejszymi Urodzinkami :-)

A gala to Elence wszystkiego co najsłodsze, najcudowniejsze i najlepsze! Miodu Tego ŚWIATA! 9549567-3d-ilustracji-tort-urodzinowy.jpg

Ja wczoraj o 20.20 wyszłam z solarium haha, a rok wcześniej wyciągnęli ze mnie Ninkę ;) Ciekawe co za rok o tej porze będzie się działo! Oby tylko coś pozytywnego!

Phelania wiadomo;)) Ale powiem Ci, że fajne uczucie, bo taki mróz-18 u nas i idziesz sobie zmarznięta jak nie powiem kto... a wychodzisz taka nagrzana. Ja chodzę na takie solarium-tubę, gdzie jest mata od razu ćwiczę na niej-tzn stoję... Jak spojrzę w dół jest też lustro-MARYJO staram się nie zaglądać, dupa sobie, brzuch sobie i jeszcze w boki się rozchodzę ale mam taką świadomość-tak wmawiam sobie-że opalam się i ĆWICZĘ JEDNOCZEŚNIE hahaha a czy pomaga, to nie wiem:-D:-D

Łysa kochanie zdróweczka Ci zycze biedulko.

KOta ehh wszystko przez wiśniówkę,a miałaś zamiar powiedzieć teraz czy pózniej??

Netka Phelania...kurde tak o solarium piszecie,ze bym się przeszła:)

A ja sobie Was czytam a M poszedł powiedzieć bajkę Młodemu i nie wraca:P pewno spią razem hahah...
Ja dziś robiłam rolmopsy i zielone śledzie(sledzia się smaży w mące przekłada do naczynia i pózniej zalewe się robi occtowo i petarda:P)
A najlepsze,że ostatnio kupiłam mak i mówie do M że robimy makowiec zeby ciasto było,jakby ktoś niezaproszony wjechał,a ten mi dzisiaj przywiózł z ckierni 80cm makowca:szok: ja mówie a po co kupiłeś?no żeby było dla gosci, a ja mówie że nie zapraszam wojska na swięta;) to połowe zamroziłam i będzie;)

AAAAAA I ZAPOMNIAŁAM POWIEDZIEĆ ŻE WCZORAJ WIECZOREM SIĘ KĄPAŁAM I TAM MI PODSZEDŁ POMYSŁ BY ZMIENIC DIAMETRALNIE KOLOR WŁOSÓW NO I MAM ZMIENIONY:p:pp:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry