aga7602
Fanka BB :)
Młoda spi wiec skrobne kilka słów.
Ja chyba po raz pierwszy czuje taką magie Świąt-może to będzie sentymentalne-ale nareszcie mam swoją małą 3 osobową rodzine- jakoś w zeszłym roku tego nie czułam-młoda była maleńka, ja po porodzie,nadal obolała,nic jesc nie mogłam bo karmiłam i zaraz jak coś zjadłam to mala miala uczulenie.
A teraz w domu stoi piekna choinka, pachną gałązki dodatkowo przystrojone na stole i pomarańcze naszpikowane goździkami, jedzenia nagotowałam jak dla pułku-ale gotowanie sprawiło mi też tym razem ogromna radość
A i napisalam juz w odpowiednim wątku ale i tutaj się pochwale że Ola zrobiła dzisiaj pierwsze 3 samodzielne kroczki.
Życzenia dla Was Kochane na te Święta
W tę Wigilijną noc, niech w Waszym domowym zaciszu, przy Wigilijnym stole,Zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda,
Niech rodzinne ciepło doda wam odwagi w nadchodzącym Nowym Roku,
Tak aby był jeszcze lepszy od bieżącego.
Ja chyba po raz pierwszy czuje taką magie Świąt-może to będzie sentymentalne-ale nareszcie mam swoją małą 3 osobową rodzine- jakoś w zeszłym roku tego nie czułam-młoda była maleńka, ja po porodzie,nadal obolała,nic jesc nie mogłam bo karmiłam i zaraz jak coś zjadłam to mala miala uczulenie.
A teraz w domu stoi piekna choinka, pachną gałązki dodatkowo przystrojone na stole i pomarańcze naszpikowane goździkami, jedzenia nagotowałam jak dla pułku-ale gotowanie sprawiło mi też tym razem ogromna radość
A i napisalam juz w odpowiednim wątku ale i tutaj się pochwale że Ola zrobiła dzisiaj pierwsze 3 samodzielne kroczki.
Życzenia dla Was Kochane na te Święta
W tę Wigilijną noc, niech w Waszym domowym zaciszu, przy Wigilijnym stole,Zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda,
Niech rodzinne ciepło doda wam odwagi w nadchodzącym Nowym Roku,
Tak aby był jeszcze lepszy od bieżącego.

farba nie pokryła i musiała mi jeszcze raz nakładać, a tu się też zeszło, bo odwijała każdą folię , malowała i zawijała. A robiła to praktykantka więc szło to jeszcze wolniej niż zwykle. Nałożyła od razu ciemną farbę na pozostałe włosy i znowu siedziałam kawał czasu. Moje włosy są grube i zawsze musiałam siedzieć dłużej niż to ustawa przewiduje
Potem mycie, obcinanie i układanie. Byłam wściekła bo zmarnowałam pół dnia na fryzjerkę, ale podobam się sobie chociaż myślałam że tych jasnych będzie trochę wiecej.