• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

ooo dzisiaj pierwsza będę ja

Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi w dniu 1 urodzin !!!

Aga- gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków
Mła- my przezorni, ubezpieczeni :) ... biedna Emi z tymi siniakami :(
Izi- fajny ! taki ognisty
2701- super wiadomość !
Agapa- podoba mi sie ! nieźle Cie wymęczyła ta fryzjerka

Wczoraj pisałam i mała wyłączyła komputer. Ciągle mi wyłącza. Wysyła matce sygnały...

My dzisiaj świętujemy podwójnie, bo poznaliśmy sie w Wigilię i pomyśleć że pojechałam kiedyś do szpitala, do ojca M tylko grzecznościowo bo mu zależało żebym poznała jego syna ha ha. Na dodatek z taką pewnością siebie poklepał mnie po ramieniu z tekstem MASZ PREZENT. Pomyślałam sobie uuuu daje mi prywatnego niewolnika czy co ? :-D i coś w tym chyba jest że M taki jakiś zniewolony już całe 6 lat ;-)

Zdrowych, Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia !!!

reklama
Hey.

Mialam juz dzis nie wchodzic ale wlasciwie jakos sie tak szybko ogarnelam ze do zrobienia mam tylko jajka i salatke owocowa ale to jakos po godzinie 15:)
Teraz P posszedl jeszcze dokupic jakies slodyczne do paczek dla dzieci a ja zaraz bede farbowala mamie wloski i laba:)

Do stolu zasiadamy dopiero po godzinie 17 wiec nie mamy co sie bardzo spieszyc:)

Izi masz przecudowny kolor wlosow. OD zawsze o takim marzylam. Swietnie mamusiu wygladasz taka sexi jestes:)

Kupionosia to z okazji rocznicy zycze Wam duuuzo miloscia, wzajemnego szacunku i stapania przez zycie zawsze w zgodzie:)

Lece juz.

Pa:*

Jeszze raz Wszystkigo co najpiekniejsze:*

Gabrysiu, Gwiazdeczko, samych słodkości i miłości dla Ciebie w dniu Twoich urodzin! :* :)

Gabi.jpg

Gabryniu gwiazdeczko nasz wszystkiego najlepszego z okazji roczku !!!
Zobacz załącznik 525633
Ja dzisiaj mam już serdecznie dość wszystkiego całych tych świąt i Wigilii ehhh :-(
Najpierw nerwy bo ozdoby choinkowe zginęły a mówiłam że są w schowku ale M ślepota nie widział i nerwy że nie ma no po dłuższym czasie nerwów poszedł i nagle cud bo się znalazły. Potem ustawianie choinki i też nerwy bo źle stoi.
A teraz M siedzi w kuchni myje gary i pije browara :wściekła/y: a ja w salonie i powiedziałam że na żadną wigilię nie jadę do znajomych ... zaraz napiszę sms-a i mam w nosie idę z Maciusiem na górę i będę siedzieć.
A co najlepsze to ponoć wszystko moja wina i dowiedziałam się że JAKA WIGILIA TAKI CAŁY ROK że mogła bym sobie darować :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ŻABCIU jak tam? Współczuję nerwów...

Gabrysiu Gwiazdko nasza- sto lat!

Dla wszystkich od naszej rodzinki-wesołych świąt, zdrowia i spełnienia marzeń !!

Idę ogarnąć kuchnię po ostatnich gotowaniach -paszteciki się pieką mniam i na dziś już nic nie robię. Jeszcze siebie do ładu doprowadzić i idę do mamy. Zajrzę pewnie późnym wieczorem obżarta jak świnka;-)

Milva a dziękuję już lepiej nerwy minęły i M chyba zmywając gary zmądrzał :-D

M poleciał do sklepu, Maćko już ponad godzinę śpi ja poprasowałam koszulę Maciulka i czekam aż woda się nagrzeję szybka kąpiel, prostowanie włosów, malowanie ubieranie młodego potem siebie i po 18 jedziemy do znajomych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry