Kupinosia
Mama Oli i Kasi
ooo dzisiaj pierwsza będę ja
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi w dniu 1 urodzin !!!
Aga- gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków
Mła- my przezorni, ubezpieczeni
... biedna Emi z tymi siniakami 
Izi- fajny ! taki ognisty
2701- super wiadomość !
Agapa- podoba mi sie ! nieźle Cie wymęczyła ta fryzjerka
Wczoraj pisałam i mała wyłączyła komputer. Ciągle mi wyłącza. Wysyła matce sygnały...
My dzisiaj świętujemy podwójnie, bo poznaliśmy sie w Wigilię i pomyśleć że pojechałam kiedyś do szpitala, do ojca M tylko grzecznościowo bo mu zależało żebym poznała jego syna ha ha. Na dodatek z taką pewnością siebie poklepał mnie po ramieniu z tekstem MASZ PREZENT. Pomyślałam sobie uuuu daje mi prywatnego niewolnika czy co ?
i coś w tym chyba jest że M taki jakiś zniewolony już całe 6 lat ;-)
Zdrowych, Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia !!!
Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi w dniu 1 urodzin !!!
Aga- gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków
Mła- my przezorni, ubezpieczeni
Izi- fajny ! taki ognisty
2701- super wiadomość !
Agapa- podoba mi sie ! nieźle Cie wymęczyła ta fryzjerka
Wczoraj pisałam i mała wyłączyła komputer. Ciągle mi wyłącza. Wysyła matce sygnały...
My dzisiaj świętujemy podwójnie, bo poznaliśmy sie w Wigilię i pomyśleć że pojechałam kiedyś do szpitala, do ojca M tylko grzecznościowo bo mu zależało żebym poznała jego syna ha ha. Na dodatek z taką pewnością siebie poklepał mnie po ramieniu z tekstem MASZ PREZENT. Pomyślałam sobie uuuu daje mi prywatnego niewolnika czy co ?
i coś w tym chyba jest że M taki jakiś zniewolony już całe 6 lat ;-)Zdrowych, Wesołych, Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia !!!

a ja w salonie i powiedziałam że na żadną wigilię nie jadę do znajomych ... zaraz napiszę sms-a i mam w nosie idę z Maciusiem na górę i będę siedzieć.