• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Kupinosia, Dorotar, smutne te Wasze wieści :(
Violett, opisanej przez Ciebie sytuacji po prostu sobie nie wyobrażam :((((

Kupinosia, a nie macie ubezpieczenia? Ja płacę jakieś 70 zł na rok i m.in. jest tam zalanie wodą sąsiada, albo przez sąsiada.
Co do farb, ja używam z tej serii SYOSS Professional Performance i są super (kryją w 100%) z tym, że ja używam ciemnego brązu i nie wiem, jak jest z jasnymi kolorami.

Miśka ma 2 nowe guzy na głowie - jeden od futryny, drugi od drzwi. Czasem mi brakuje sił.....

reklama
Posprzątałam, obciełam dziś Kacperka, męża, ufarbowałam siostrę,wziełam kąpiel z dziećmi, wyczesałam Amelkę, wymodelowałam sobie włoski-ach nie pamiętam kiedy to robiłam, ostatnio po myciu to mi same schły włosy i związywałam lub spinałam.
Teraz mały usypia a Mela ogląda pingwiny na pulsie, a jeszcze trzeba podłogi pomyć bo K jutro jedzie po naszego gościa i głupi jakby bałagan był. K kuzyn niedaleko nas pracuje i K ostatnio się dowiedział i zaprosił go do nas na święta bo nie jedzie on do domu do siebie bo kawał drogi ma.

VIOLA o matko kolejna tragedia o której się dziś dowiadujemy, strasznie przykre.

MŁA współczuję Miśce guzów.

Hej dziewczyny. Na nowym łóżku spało się bajecznie, nawet Adaś obudził się tylko dwa razy na piciu. Ale nie nacieszyliśmy się zbyt długo bo dziś już jesteśmy u mojej siostry. I tak będzie do 2 stycznia.
Byliśmy po południu na zakupach, ale niestety Adaś krzyczał płakał i nie kupiłam zbyt wiele.. Wiadomo - nerwówka, więc o prezentach nie było mowy a i mnóstwo podstawowych rzeczy do jedzenia nie kupiliśmy. Ale na karuzeli był cicho jak mysz!!!
Teraz Adi zasnął , a my spędzimy w koncu wspólny wieczór przed tv..

Hello,
korzystając, że mój przy desce do prasowania, a dziewczynki śpią, wstąpiłam troskę na BB
biggrin.gif

i za pamięci:

Zobacz załącznik 525341

A teraz idę poczytać, co u Was..bo znów mam tyły:zawstydzona/y:

Najlepsze życzenia dla wszystkich roczniaczków: Ninki, Kasieńki , Elenki, Bartusia i Igorka:*:*:* Sto lat!!!i Dużo zdrówka!!!!

Ostatnia edycja:
4329998d.jpg

Niech choinka się całą noc świeci
Niech cieszą się z tego też małe dzieci
Niech renifer grzeje z kopyta
A Mikołaj za prezent chwyta.
Niech życzenia sypią się wokół
Niech smutki opuszczą lokum
Niech nikt nie tonie w amoku
bo zbliża się najpiękniejszy dzień w roku.
Życzę wraz z całą rodzinką, wszystkim dużym i małym Wesołych i spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

Dobry wieczor,
Sto lat dla ksiezniczki Elenki!
dziekujemy wszystkim za zyczenia!
Mla - impreza odbyla sie dzis, tort nie wlasnej produkcji, ale bardzo smaczny, prezenty tez sie podobaly... najbardziej chyba pchacz - Igorek dorwal sie do niego i .... poszedl w dluga. mam wrazenie, ze niedlugo bedzie sam chodzic...
Rojku, Kupinosia - bardzo smutne te historie....
Zdrowka dla maluszkow i mamus!
mimo, ze mialam zamiar odpoczywac, jestem bardziej zmeczona niz bylam i zastanawiam sie nad spedzeniem przyszlych swiat poza domem - moze wyjechac gdzies....
I najwazniejsze - wspanialych, pogodnych i rodzinnych Swiat! i oczywiscie mnostwo prezentow!

Mam dla Was nową stronkę którą odkryłam-jak Wam się podoba wrzućcie do ulubionych-polecajcie innym mamom.Wkleiłam linka wszystkim przyszłym mamuśkom:-)
Pierwsza pomoc: Zakrztuszenie niemowlaka - video - www.mamazone.pl
Wrzuć ten link do naszej linkowni.

KUPINOSIA straszna tragedia, nie będę rozmyślać bo znowu sobie coś do głowy wbiję i będzie kolejny dół.

A ja byłam dziś u fryzjerki. Siedziałam tam 4.5 godz.:szok: Nawet mi się podoba to co mam teraz na głowie.

Załączniki

• P1040942.jpg
    P1040942.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry