• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dorotar- My bierzemy Zinnat na zapalenie oskrzeli od środy co 12h jutro ostatnia dawka ogólnie pomaga ale kaszel nadel ciężki i rzezisty mlody sie czuje o niebo lepiej...Natomiast my na recepcie mielismy odpłatnosc 50% i zaplacilismy podobnie...tragedia niby to zawiesina na tydzien ale cholernie droga:szok: Nie chce tego pic dziewczyny pisaly zeby najlepiej podawac z serkiem lub yogurtem to ma strasznie gorzki smak fujjjj

Agapa u P w bloku-znaczy się u jego rodziców, sąsiad zmarł o 19-po WIGILII. Straszne. Takie ŚWIĘTA...

Pochwalę się Wam, że moja koleżanka z LO z 1 klasy urodziła 24 grudnia Polę ;)) Szkoda tylko, że mieszkają pod Poznaniem ;(( ale mała jest podobno cudowna! Więc piękne Święta mają ;)

Rojku to cudownie, że zdążyliście i choinka świetna ;P W następnym roku ściągnę od Was te piórka i od IZI ;P No i nina nie zgrzyta zębami-nie ma czym. Dopiero drugi jej wychodzi :szok::-D

Mła mamina micha jest niezbędna w miesiącu grudzień a już pod koniec grudnia... jest konieczna. W dodatku nikt nie robi takiej michy jak matka! Boże, obym też się nauczyła tak dobrze karmić dzieci! Jutro o tej porze będziecie mieć za sobą imprezę roczkową i odpoczniecie ;) No a co do zabawek to ja też nie umiem wyrzucić, wydaje mi się, że Ninka bawi się wszystkim po trochu i że wszystko potrzebne-jestem chora na zbieractwo. Planuję w przyszłości kolejne dziecię-kiedy nie wiem-ale zabawki zostawię, jeśli Wy nie planujecie a żałujecie wyrzucić-a dorośniecie do tego by się z zabawkami niektórymi rozstać, to o ile nie będziecie sprzedawać-proponuję odwieźć do ośrodków rehabilitacji i sprawić taki podarek dzieciom, które ćwiczą tam... To jest bardzo Ważne, u nas rodzice przynoszą zabawki i zostawiają, ja też... bo to się przydaje dzieciom jak ćwiczą a to co oddział ma, to tylko i wyłącznie darów, bez zabawek było by trudniej... a dzieciom są potrzebne i to taki dobry cel...
Sosnowiczanka u nas P też się nie domyśla, że chcę TAKĄ BRANSOLETKĘ.:-(

Netka moj sie nie domyslil sam, wiecc kupilam sobie sama na rocznicę slubu :) A co:)

Dorotar oby Amielcia szybko wrócila ci do zdrowia

Mam wiesci od Asienki- Michaś chory. Biedaczek ma ostrą anginę. W dodatku wczoraj wieczorem w wyniku płaczu Michaś tracił oddech wiec pojechali do szpitala. Po badaniu okazało się ze osłuchowo dobrze i wrócili do domku. Po drodze Michaś uspokoił się i juz było dobrze.

Mój łobuz juz spi, nawet ładnie usnął, bo ostatnio cos mu nie szlo zasypianie od jakiegoś czasu.

AAAAA tak wszyscy chetnie zmieniają fryzury... W sobotę mialam dosc odwaznego klienta, zrobilam zdjęcie jego nowej fryzurce, wkleję wam na zamknietym (bo moze zona tu zagląda;-)) to sobie zobaczycie moje "dzieło"

Netka dokładnie u mnie nie widać, ale te piórka to tak naprawdę małe skrzydełka atłasowe przyozdobione piórkami :)

Agapa no to sąsiedzi mieli wigilię... Straszne.

Dzisiaj spędziliśmy popołudnie na spacerku a potem u znajomych :-)
Maciuś uciął sobie u nich drzemkę i teraz siedzi nie wiadomo o której pójdzie spać, no ale niech siedzi jak chce bo jest nieodczuwalny sam sobą się zajmuję :-)

Rojku Maciuś też zgrzytał ząbkami, ale minęło :-)

Netka gratuluję zębolka Nince :-)

Spóźnione życzenia dziewczynki.

Dorotar sto lat!!!
MAjeczka02,Sergevena,Agniesia81,Josephine,Mamcia02,Inka85,Witch81 - sto lat dla Waszych pociech!!!!

Hejka. U mnie rewelka. Dzieciaki dostały:
Nicole:
Lalka Barbie z salonem piękności dla psów
sukieneczka jeansowa
kożuszek
rajstopki
bluzka monster high
książka opowieści wigilijne
gra super mózg
gra piggi pop nie pękaj prosiaczku
komplet filiżanek fily's koniki
zestaw wielkich organ z mikserem i mikrofonem
zestaw art box Kubusia puchatka
warsztaty wirowanie i rysowanie

Krzyś:
fisher price autko ze słoniem czułe na wstrząs
fisher price żółw z młotkiem
jeździk zygzaka
welka koparka
zestaw 20 aut
zestaw jeep z naczepą i quadami
dużą ciężarówkę
kurteczka skórkowa
rajstopki
jeansy
stoliczek interaktywny

I jeszcze wuchtę dostaną,bo z kilkoma osobami się nie widzieliśmy
wink2.gif
My dostaliśmy wielką kołdrę,ja buty zimowe,spodnie,sweterek,szal,laczki,płyn do kąpieli,od Łukasza DKNY zielone jablko i czerwone,Łukasz szklanki do whisky,żel po goleniu,dezodorant,zestaw gilette od mojej mamy,od swojej i dziadka dostał elektryczną maszynkę,ode mnie perfum hugo boss - BOSS...od Łukasza ojca dostaniemy dopiero po świętach bo w wigilię dostał wypłatę,a wolał święta z kochanką i jej rodziną niż swoją więc wiecie...

JA śmigam z psem bo zła jestem...Ł spał do 12,a teraz o 21:20 poszedł spać....zajebiaszczo siedzę sama i zamulam...już mnie wnerwić musiał...wystarczy,że miałam doła bo w Boże Narodzenie było 2,5 roku jak umarł mój tata...

AGUNIA1985 baaaardzo Ci dziękuję jeszcze raz w imieniu Edyty,dzięki Twojej,mojej i jeszcze dwóch osób pomocy nawet nie wiesz jakie radosne są dla Niej te święta i nie tylko:tak: DZIĘKUJĘ

Dzień dobry. Pusto- wszyscy świętują;-)
Ja jakoś nie czuję świąt, jestem zmęczona i marzę tylko o tym aby zakopać się pod kołdrą na 24godziny.
Pogoda jak na wiosnę też.

Inka- sto lat dla Aleksego!!!

I dla 13-sto miesięczniaków też najlepszego!

ROZTOPY! FUJ! NIE ZNOSZĘ! Jesteśmy u siebie w domu ale znów trafimy chyba do moich rodziców ewentualnie do teściów ;)

1000000lat dla Aleksego, udanej imprezy urodzinowej i dużo zdrowia i szczęścia!!
1d835507092c843cgen.jpg

reklama
Sto lat dla Aleksego!!!! Rosnij zdrowo i usmiechaj sie często bo super chłopak z ciebie! :*

Witam sie po świętach :-)

sosnowiczanka sernik wyszedł pycha!!! Zrobiłam na dużej prostokatnej blasze, na górę polalam czekoladę. Nie trzymany w lodówce jest lepszy, juz prawie nie ma hehe

asienka phelamia zdrowka dla chłopaków!

U nas święta fajnie, w wigilię byliśmy my i moja mama, dzieciaki z prezentów zadowolone, we wtorek byliśmy u rodziców A. więc znow kolejne plus i nam sie dostało troche kaski i kartę
Na zakupy więc w sumie fajnie. Musiałam jednak wyszorowac dzieci po przyjeździe i wszystkie zabawki bo kurz i smród i brud na wszytskim. Zuzia miała różowe dżinsy to kolana miała czarne po zabawie na ich dywanie!!! Masakra. Nawet zabawki swierdzilam papierochami ale jego ojciec pali 60 dziennie!!! Okazało sie tez ze mama ma raka lub guza na płucu ale nic wiecej nie wiemy bo ona o tym nie mówi ale ojciec sie wygadal ale szczegółów juz nie podał. Ja wczoraj znow wyladowalam w szpitalu bo miałam wrażenie ze pluco ociera mi sie o plecy z tylu, tak jakby było spuchniete, zrobili prześwietlenie i nadal mam resztki zapalenie ale moja krew znow za gęsta więc od wczoraj dostaje tez zastrzyki, w piątek kolejne badanie krwi.

No i tyle co u mnie. Może dzis na wyprzedaże pojadę. Idę położyć tez młodego bo zabkuje i pobudki znow co godzinę w nocy! Strasznie jestem zmęczona :-( reszta obu górnych czwórkę mu wychodzi i dolne teraz idą. Szok, będziemy mieli juz 12 zębów :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry