• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Inka głowa do góry, nie stresuj się i na spokojnie. Trzymam kciuki i ściskam.
Kota - piękny brzuszek chudzinko:-)
Netka - mam nadzieję że dzisiaj już lepiej i wszystko sie dobrze rozwiązało.

Ja dzisiaj umieram z bólu na plecy. Tak mnie ciągną straszliwie. Może już czas powoli kończyć karmić, bo ta pozycja przy karmieniu mnie rozwala. Musze w końcu na ten basen iść- w sobotę mam wolne to koniecznie idę popływać. Oczywiscie dochodzi też siedzenie za biurkiem+jazda autem.

Myśle że nasze dzieciaczki mają teraz taki etap, bo Zulka też jest masakryczna. Maruda na całego. Wezmę ją na ręce to się kręci i chce zejść. Postawie na nogi to ryczy że ja zostawiłam. Ale pamiętam że z Kami też miałam taki etap. Także cierpliwości dziewczynki.
Zdróweczka chorującym!!!

reklama
Inka, tulę Cię mocno kochana!!! może faktycznie czas wrzucić na luz totalnie, odpuść, poczytaj Greya, nie skupiaj się już na zaciążeniu, a za miesiąc będzie niespodzianka. Tego Ci życzę z całego serca!!!!!

Kuba dziś w nocy od 1 do 3.30 urządzał ZNOWU dzikie zabawy, śmiechy i igraszki i przywalił mi z liścia podczas tych szaleństw, że aż zabolało, nie wiem, czy to przypadkiem, czy nie, no wyspana jestem rewelacyjnie :angry::confused2: eh...

Kota Kuba Ciebie z liścia, mi Ninka w szaleństwie też już z liścia nie raz przyfasoliła, P ma gorzej, bo on z pięści, piety albo z bańki w nos już dostał kilkanaście razy, w zabawie właśnie, ona jest nieobliczalna, nigdy nie wiadomo w co się oberwie jak ona szaleje:-DNo i brzuszek masz cudowny ale ja w ciąży nie jestem a większy mam-kompleksy znów ;) są!
Ewa niby jest ok, się oswajam z pewnymi rzeczami, szukam rozwiązań ale nie jest łatwo, zobaczymy co będzie, pomalutku może przeforsuję pewne rzeczy na spokojnie...
Rojku dziewczyny piszą o treningach z Ewą Chodakowską, wpisz w YT i będziesz wiedziała o co chodzi. Co do Greya faktycznie nie jest to literatura wysokich lotów i już mnie wnerwia ciągłe słodzenie, w życiu realnym tak nie jest...ale też wciągnęła mnie, dobry jest taki przerywnik między książkami, przy których trzeba myśleć...
Inka no co Ty, głowa do góry, w odpowiednim momencie będą 2 krechy. Trochę trzeba wyluzować.

Zastanawiam się, czy macie propozycje, kto mógłby zagrać w filmie o Greyu -Christiana i Anastazję? Ja nie mam typów kompletnie ;) A podobno ma być film...
Ciężko mi...

Net-ka ja już jakieś widziałam artykuły z propozycjami aktorów. Jeśli chodzi o Greya, to już gdzieś było napisane, że kontrakt podpisał Neal Caffrey. Muszę przyznac, że faktycznie to jest jeden z przystojniejszych aktorów, ale nie wiem, czy nie jest zbyt ładny :P Wolałabym kogoś bardziej "surowego", a przystojnego, nie takiego ładnego. Filmu sobie nie wyobrażam, bo musiałby być chyba XXX :) I tak ksiązki nigdy film nie dorówna...

Inka u mnie też ostatnuio dupa - rozumiem Cię, ale wyluzowałam teraz, a po Grey mam ochotę opóźnić działania, żeby sie wyszaleć :P

Hej:*
Ale mi się dzisiaj wstac nie chcialo;/ Ten |Grey mniewykonczy haha bo siedze nocami i zamist spac to czytac a potem dzieciaki ranowstaja a ja bym jeszcze pospala. |Skonczylam już 2 czesc i dzisiaj zaczelam 3ale obiecalam sobie ze dzisiaj ide spac wczesniej:P

Kota sliczny masz brzuszek;) Widac ze ciązowy;*

Ja nie mam Nerwo i staram się nie czytac i nie słuchać o tej*** z Sosnowca, od razu mnie serce boli ze mala Madzia musiala umrzec bo mialapoje** matke;/

Inka ja podaje syropki na przemian z czopkami, czopki toparacetamol a syropki z ibuprofenem i jak jest potrzeba to co 4h, u mnie zFabianem nie ma problemu bo on jak dostanie czopka to i po 6 h może dostac, alez Marika gorzej bo ona jak ma temp to zawsze powyżej 39,5 a nawet bliżej 40 isrednio pomaga te syropki i czopki iwtedy daje jej co 4 godziny na przemian. Do tego oklady i kapielechlooodniejsze o pare stopni niż jej cialo.

Rojku a u mnie na odwrot z Greyem – pierwsza czesc jest ok.,ale druga to dopiero jest mega może dlatego ze w pierwszej oprocz seku nic się niedzialo, zadnych wiekszych uczuc itp. A w drugiej to już wiecej akcji, wiecejnapiecia itp. Treaz czytam 3 – dopiero przeczytalam3 strony wiec nie wiem jaka będzie al. Mam nadziej ze jeszcze fajniejsza niż 2;)
\a treningi to z |Ewa |Chodakowska, wpisz na youtube Ewa Chodakowskai ci wyskoczy;)
Inka nie smutaj się, może uda się w nastepnym cyklu, zawszetak jest ze jak się chce to dupa a jak się odpuści to potem meganiespodzianka;) |Trzymam kciuki żeby sięudalo w nastepnym cykly;*

Piszeice o tym ze Wasze dzieci bija w czaqsie zabawy, u mniejest to samo z Fabianem,, jakos nie mogę do tego się przyzwyczaic bo Marikataka nie była, nie bila, nie szczypala, nie Gryzla a ten maly szatan toterrorysta, mowie mu ze nie wolno a ten się smieje i jeszcze mocniej;/ receopadaja..
Netak a wczoraj rozmawialam z P troche o książce i dumalamczy będzie film;) Cd aktorow to nie mam pojecia ale mam nadzieje ze obsada będziefajna;|)

Moje dzieci mnie totalnie umęczyły chyba bardziej niż Ewa,Marika kazala sobie włączyć piosenke Justynka & Tomek Taniec połamaniec - YouTubei tanczyc, wygłupiać się skakac itp. A dzieciaki naśladowały jak już stwierdzilamze nie mam sily to Marika krzyczala ‘ mamo tancz’ i tak chyba z 6 razy tapiosenka leciała, a potem Fabianwi się zebralo na tance hulance i jak kończyłamto plakusial;|P haha i mam nadzieje ze sasiedzi z naprzeciwka nie wygladaliakurat przez okno bo wlasnie zdalam sobie sprawe ze nie zasłonięte SA rolety iby wszystko widzieli a dzicieci nie widac bo okno nza wysoko wiec sobie pomyślelize jakas nienormalna jestrem haha

Ja dziś w nocy miałam spokój, bo P. spał od str. Mikołaja i wstawał do niego. Chyba widział że wczoraj straciłam cierpliwość do Mikusia.

Dziewczyny wiecie co sobie pomyślałam? Może fajnie by było założyć wątek nt. ćwiczen z Ewą. Dużo ostatnio piszemy o tych ćwiczeniach, o tym jak która sobie radzi , co ćwiczy itp
Na SEXI LIGH zaczynamy zaśmiecać wątek. Tam powinnyśmy chyba raczej pisać o naszych sukcesach wagowych.

Czesc Dziewczyny..
Ząb jeszcze nie przebity.. Wczoraj cały dzień spokój, a w nocy znów biegunka. Na szczęście tylko dwa razy i zasnął znowu. Za to ze mną kiepsko. Rano już latałam do łazienki i później ból przy siusianiu.. Znów mam zapalenie pęcherza. Na szczęście mam jeszcze furaginę i już wzięłam. Tyle że tym razem to poważniejszy przypadek. Bo po powrocie ze spaceru z Adim, poleciałam do łazienki a tu krwiomocz. Ehh się załatwiłam.. Narazie mam dużo pić, ciepło się ubierać i brać furaginę. Muszę zrobić badanie moczu i później do lekarza. Adi śpi więc zaraz wskoczę do niego trochę się wygrzać.

Dziewczyny ale jak wyluzowac??? Przestać sie kochać czy co??
latwo powiedzieć!
bo my już naprawdę przestaliśmy patrzec na kalendarzyk, liczyć, mierzyc i kochaliśmy sie wtedy kiedy chcieliśmy, o każdej porze dnia i nocy (tak, tak Grey zrobił swoje) i nic.
Byly święta, więc ja ciagle cos robiłam, ozdoby, prezenty czy inne *******y. Miałam mnóstwo zajęć...
przestalam już dawno czytać wątek staraczek.

naprawde nie da rady wyluzowac chyba ze ja nie wiem jak.

reklama
inka doskonale Cię rozumie z tym że się nie da wyluzować mam to samo staram się nie myśleć itd ale tak się nie da.
Też śledziłam wątek staraczek ale tak jak Ty przestałam bo było jeszcze gorzej ze mną ryłam sobie strasznie głowę i tak jest do tej pory :/
Jak widzę jak ktoś pokazuję zdjęcia z usg albo brzuszka (nie piszę tego złośliwie tylko piszę co czuję bo każdej ciężarówce życzę jak najlepiej) to ogarnia mnie wielki smutek i przytłoczenie staję się mega przykrym smutasem i da się tego nie zauważyć. A osób z brzuszkami w moim otoczeniu jest ostatnio bardzo dużo.

Dzisiaj u mnie ładna pogoda śliczne słoneczko dlatego zaraz ubieramy się z Maciusiem i idziemy na spacerek bo nam się w domu samym nie chce siedzieć M właśnie poszedł do pracy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry