inka- najlepiej ponoć ubrzdryngolić sie...napić...zapomnieć i zadziałać
Ewka- o ALVEO słyszałam same dobre rzeczy. Kupiłam nawet kiedyś butle dla teścia ale on niestety po przeszczepie nie może...
kota- brzusio zgrabny, już nieśmiało zrobił sie wypukły
maleństwo- jak Zuzia ? zdrowieje ?
papayko- jak dzisiejsza nocka ? lepsza od poprzedniej ?
maxwell- zdrowiejcie dziewczyny !
Mła- Emilka zaakceptowała kapciuszki ?
Nastazja- współczuje, słyszałam też od teściowej że zapalenie pęcherza strasznie boli
violett- na pw wysłałam Ci prośbę
Skończyłam dziś czytać "DZiewczyne komendanta". Bardzo wciągająca, dobra, polecam ! To do mnie nie podobne ale wstałam dziś wcześniej żeby móc czytać. Wczoraj M widział mnie tak zaczytaną że poprosił o streszczenie a jak mu powiedziałam że po Greyu ma sie większe libido powiedział żebym mu mailem wysłała do pracy w pdf to mi chętnie wydrukuje
Dobrze że mała ma dziś dobry dzień i mi pozwoliła na lekturę. Wystarczyło że poprostu byłam na wyciągnięcie ręki.
Ewka- o ALVEO słyszałam same dobre rzeczy. Kupiłam nawet kiedyś butle dla teścia ale on niestety po przeszczepie nie może...
kota- brzusio zgrabny, już nieśmiało zrobił sie wypukły
maleństwo- jak Zuzia ? zdrowieje ?
papayko- jak dzisiejsza nocka ? lepsza od poprzedniej ?
maxwell- zdrowiejcie dziewczyny !
Mła- Emilka zaakceptowała kapciuszki ?
Nastazja- współczuje, słyszałam też od teściowej że zapalenie pęcherza strasznie boli
violett- na pw wysłałam Ci prośbę
Skończyłam dziś czytać "DZiewczyne komendanta". Bardzo wciągająca, dobra, polecam ! To do mnie nie podobne ale wstałam dziś wcześniej żeby móc czytać. Wczoraj M widział mnie tak zaczytaną że poprosił o streszczenie a jak mu powiedziałam że po Greyu ma sie większe libido powiedział żebym mu mailem wysłała do pracy w pdf to mi chętnie wydrukuje