Kupinosia
Mama Oli i Kasi
100 LAT DLA NADINKI !!! Wszystkiego najlepszego księżniczko !
Netka- chodzi o P ? cokolwiek Cie trapi - trzymaj sie !
Frayia- ale była jakaś pychotka do jedzenia
Milva- nie podejrzewasz co ją naszło ?
a_gala - przed nami też pierwsze kroczki
Dorotar- no to sie zawiodła Amelka...a z tym zalaniem to powinien polecieć ktoś odpowiedzialny
kota- nie tyle wymagam co uczę, bo to dobry nawyk. U nas była i jest zasada że jak jemy to siedzimy przy stole a jak mała je sama to w swoim krzesełku. Kubinek jest za bardzo żywiołowy, ma inny temperament z tego co pisałaś i to co sie sprawdza u mojej PÓKI CO grzecznej, spokojnej dziewczynki nie koniecznie musi u Was. Q potrzebuje więcej czasu tak jak Kasia potrzebuje więcej czasu na to żeby samodzielnie zacząć chodzić
violett- Fabianek miał zapewne podobną radoche
...Próbowałaś już dawać małemu ciastolinę do zabawy ? Kasia tak delikatnie robi odciski paluszkami a potem skubie na drobinki. Do buzi raczej nie bierze, liznęła że gorzki smak i już nie kusi ale wącha, bo Play doh ładnie pachnie...
Zaczęłam używać pieluch pampers również w dzień, bo to tej pory tylko na noc zakładałam i faktycznie trzymają b długo ale tak jak dziś, kupa za kupą to już nie wychodzi ekonomicznie. Kupska niby normalne ale mam nadzieje że na dzisiaj już wystarczy !
Netka- chodzi o P ? cokolwiek Cie trapi - trzymaj sie !
Frayia- ale była jakaś pychotka do jedzenia
Milva- nie podejrzewasz co ją naszło ?
a_gala - przed nami też pierwsze kroczki
Dorotar- no to sie zawiodła Amelka...a z tym zalaniem to powinien polecieć ktoś odpowiedzialny
kota- nie tyle wymagam co uczę, bo to dobry nawyk. U nas była i jest zasada że jak jemy to siedzimy przy stole a jak mała je sama to w swoim krzesełku. Kubinek jest za bardzo żywiołowy, ma inny temperament z tego co pisałaś i to co sie sprawdza u mojej PÓKI CO grzecznej, spokojnej dziewczynki nie koniecznie musi u Was. Q potrzebuje więcej czasu tak jak Kasia potrzebuje więcej czasu na to żeby samodzielnie zacząć chodzić
violett- Fabianek miał zapewne podobną radoche
Zaczęłam używać pieluch pampers również w dzień, bo to tej pory tylko na noc zakładałam i faktycznie trzymają b długo ale tak jak dziś, kupa za kupą to już nie wychodzi ekonomicznie. Kupska niby normalne ale mam nadzieje że na dzisiaj już wystarczy !
.