kota-behemota
Q & H team
laski z Kato i okolic, moj kolega szuka pracownika do swojej firmy Asystent ds. Public Relations, Klient Praca.Gratka.pl, Katowice
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w ogóle nie woła , a nawet siedzi mokry i mu to nie przeszkadza... na razie chodzi w pieluszce i pytam czy chce siku , spróbuję bez jakoś po nowym roku, gdy nie będę miała tyle na głowie.
,jeszcze zostałą podłoga, ale to jak młody pójdzie do babci po 17. Udekorowałam kuchenne okno na święta i zaczepiłam lampki na szafkach - milutko się zrobiło
Chyba będę codziennie robić jedno pomieszczenie, bo na raz potem nie wyrobię się...
Nie mam się w co ubrać
Mój Miki chodzi w majteczkach (MajkiDziewczyny jak wyglada u Was puszczanie dzieci bez pieluchy? Zakładacie im majtki, na to np dresy czy jak?
Chce spróbować z Młodym.
bo swoich ma tylko 4szt, a nie byłam przygotowana że zacznie tak szybko wołać) i w spodenkach dresowych albo w samych majtach. Dziś w CZD też wołał siku :-) Praktycznie on już cały czas woła i nie chce robić w pampka. Chociaż jeden pozytyw u tego mojego szatanka. To tyle optymistycznego z wizyty w CZD, reszta niezbyt optymistyczna, ale to już na WIZYTOWYM.
Zapalenie gardła +jelitówka i przez 4 dni nie wiedziałam jak się nazywam. Teraz nadrabiam jedzenie bo spodnie mi spadają z tyłka.